Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párok mit csinálnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párok mit csinálnak, ha egyik fél sem tud vagy csak simán nem főz?

Figyelt kérdés

Mindig ételrendelés?

Egyébként furcsa nekem ez a 'nem tud főzni' dolog, mert ha nézek egy receptet, én majdnem mindent meg tudok főzni, pedig annyira nem vagyok gyakorlott. Na persze mindenki más, elhiszem, hogy létezik ilyen is.

2022. aug. 5. 03:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Megtanulnak főzni.
2022. aug. 5. 03:13
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

Esznek hideget, főz rájuk az anyjuk, van a munkahelyükön menza. A nem tudnak főzni is széles spektrumon mozoghat, rengeteg kész szósz van, amihez kifőzhetnek tésztát, rízst lepiríthatnak némi húst, előkészített fagyasztott zöldség mixek vannak, fagyasztva mindenféle rántott készítmény.

Lehet, hogy 10 féle repertoárból főznek, kis fantáziával ebből 50 étel is kijöhet.

2022. aug. 5. 03:39
 3/21 A kérdező kommentje:
Köszi, valszeg ez így van :)
2022. aug. 5. 03:43
 4/21 anonim ***** válasza:
67%

Mivel tudok/unk szöveget értelmezni, ezért egy receptet is tudunk követni, vagyis a nem tudunk főzni nem teljesen állja meg a helyét, de mi nagyon minimálisat főzünk. Én mélységesen utálom: pepecselős, időpazarló, stb., a párom meg megcsinálja, de neki sem ez a kedvenc tevékenysége. Szóval hétköznap úgy néz ki nálunk, hogy reggel valami hideg, nap közben teletálas/interfoodos kaját eszünk, este pedig megint vagy hideg, vagy pikkpakk összedobható dolog, amit főzésnek nem neveznék, mint egy tészta (veszünk hozzá tésztaszószt, max. hozzáteszünk valamit), rántotta, sült szalonna, saláta, zöldséges rizs stb.

Amióta ezt a rendszert bevezettük, sokkal jobban, változatosabban eszünk, és jóval több idő marad a fontos dolgokra.

2022. aug. 5. 04:22
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
Mindenki tud főzni ha akar és megtanul. A gond az hogy a kaa kitalálása, osszehangolása egyéni ízlésekkel és kamrában talált cucokkal plusz áruházi akciókkal mentálisan nagyon fárasztó, plusz bevásárolni heti többször hogy legyen minden friss, ne egyhetes szottyadt paradicsomot együnk, plusz előkészítés,főzés, plusz csomagolás, mosogatás...a legminimálisabban is egy órát elvesz, de van hogy másfél két órát, ha leosztod az összes időt. Es ez csak egy vacsi,hol a tobbi etkezes?Ez annyira sok mintha minden héten plusz egy hetet ledolgoznál meg a melóhelyen.nem csoda hogy sok ferfi ratolja a nőre. Ha rendelsz, kesz szendvicset veszel, mindez 5 perc naponta.
2022. aug. 5. 04:47
 6/21 anonim ***** válasza:
65%
Minden heten plusz egy napot akartam irni
2022. aug. 5. 04:47
 7/21 anonim ***** válasza:
28%

Aki olvasni tud az főzni is. Én jól főzök, párom megse engedi nagyon nála mert szte felesleges és rendel.

Ha viszek neki melóba vagy jön hozzám, akkor mindig jóízűen eszik.

N 30

2022. aug. 5. 04:56
 8/21 anonim ***** válasza:
51%

5-jòl írja ez plusz egy mellékàllàsnak simàn megfelel, sok idö szervezés,tervezés...

Jobb rendelni.

2022. aug. 5. 07:00
 9/21 anonim ***** válasza:
Megfőzik egymást, hogy: A, tanuljon meg valamelyikük, vagy mindkettő főzni. Vagy: mindig kajáldába-, étterembe mennek, vagy egyszerű kaját esznek.
2022. aug. 5. 07:04
 10/21 anonim ***** válasza:

Párom főz ( ffi). Mert szeret főzni. Soha nem rendelünk, utáljuk a kész éttermi/rendelt kajákat.1 sokat csinál egyszerre aztán fagyasztó 2. Gyorsabb kajákat talál ki

Közös főzőcske =közös program...(én is tudok főzni de vele igy alakult mert a többi házimunkát nem annyira szereti igy azokat én csinálom).

2022. aug. 5. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!