Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 10 éve vagyunk együtt párommal de kb : 3 évvel ez előtt nagyon megváltozott , nem enged közel magához , nem simogathatom meg - stb , ezért szex sincsen köztünk igazán . Miért lehet ez , miért lesz ilyen egy nő ?
Én 46 , párom 40 éves nő . Számomra érthetetlen ami történik velünk , sokat kérdeztem már , de mindig ugyan az a válasz , fáradt , álmos , vagy csak nem kívánja a testi kapcsolatot . Csókot , ölelést pl: utoljára kb: 7 évvel ez előtt viszonzott számomra .
Jelenleg hozzá sem érhetek , intim területen .
Ha pedig nagyon megkívánom és a sokadik felszólításra sem adom fel a próbálkozást , akkor határozottan rám "kiabál , hogy értsed már meg , hogy nem akarom !!!
Nincsen páromnak szeretője , nem is olyan típusú nő és amúgy jól kijövünk egymással , de szexuálisan nagyon elzárkózik tőlem és ha néha van is köztünk szexuális együttlét , abban sem igazán partner .
Mondtam már páromnak , hogy nekem ez így nagyon nem jó és szerintem sok más férfi már régen megcsalta volna , vagy egyenesen elhagyta volna a fenébe .
Nem értem , hogy válhat ilyenné egy olyan nő , aki úgy 7 évvel ez előtt , még merte kezdeményezni is a szexet és partner volt benne ?!
Igaz , azóta vált ilyenné , amióta szült .
De az óta , mi történhetett ?
Valamiért hihetetlen számomra , hogy létezik olyan nő , olyan ember , akit ne érdekeljen a szex , akit teljesen hidegen hagy és sohasem vágyik rá , csak akkor szexel , ha érdeke fűződik hozzá , ha csak szexuálisan nem egészséges.
Ha pedig nem tud vonzódni hozzám , akkor meg tartozna annyival , hogy beismeri nekem , hiszen mindkettőnknek jobb lenne , még akkor is ha nem örömhír lenne , mert legalább tisztázódnának az okok .
A legrosszabb az , amikor az ember homályban él és csak tippelget , spekulál , kísérletezik és aggódik egyben , hogy hol s mi lehet a probléma .
Én érzem magam olyan embernek , ha beismerné párom a valós okokat , akkor meg tudnám vele beszélni , hogy nekem igen is szükségem van a sz egészséges szexuális életre , kapcsolatra és ha őt ez teljesen hidegen hagyja mert esetleg már nem szeret és nem tud hozzám vonzódni egyáltalán , hogy akkor a továbbiakban a gyerekek miatt tartanánk a kapcsolatot egymással , de keresnék magamnak egy másik , szexuálisan nyitottabb gondolkodású és hozzá állású nőt .
Nem is értem , miért titkolózik előttem , hiszen tudhatja hogy sejtem , hogy valami nincsen rendben közöttünk .
Azért gondolom , hogy nincsen szeretője , mert eléggé félénk s visszahúzódó típus .
Amúgy meg valóban , az őszinteség alap lenne .
Talán igazad van , talán tényleg kész tények elé kellene állítanom , akkor lehet hogy végre megnyílna felém és elmondaná , hogy mi a baja .
Én elmomdom mi a baja. Ketyegett az óra, gyereket, családot akart, mert azt ugye muszáj, hiszen mindenki azt csinálja. Talalkozott veled, gindolta, jobb mint a semmi, elvan veled,jó lesz ez.
Azonban teltek az évek és egyre jobban érzi hogy nem tehet a zsigerei ellen, amik téged egyszerűen nem kívánnak. Próbalja valahogy kibekkelni, úgy hogy a tarsadalom felé mutatott kép is okés legyen, meg hozzád se kelljen érnie.
Valóban én is azt latom hogy a férfiak vakok, nem veszik észre hogy ott a lehetőség, egy normális nő, aki talán nem annyira rámenős vagy nem tudom,fogalmam sincs mit latnak meg a férfiak. De azt tudom hogy sok normális nő egyedül marad, az ilyrn alakoskodó, önző szaporodógépeket meg elveszik.
Sajnálatos de ez biológia. Sajnos teljesen természetes.
Nőt belülről a pártalálás hajtja és alább hagy ha megtalálta, sőt ha gyereket szül utána a legtöbb nőnek eltűnik a szexuális vágya. Esetleg egy másik férfi tudja felkorbácsolni átmenetileg.
Házasságok 95% -ezzel küzd. 50 év felett meg kitalálja hogy na levegő változás kell neki. Jön a klimax és azt hiszi te vagy a hibás mindenért, és lelép. Te meg nem érted mi folyik. Isten hozott a való világban.
Szex nélkül elhidegültök. Az ő szemében pedig te leszel a hibás mindenért. Egyszer csak már a sótartón is veszekedtek, az annak a jele hogy iszonyatos feszültség van benne a tartós szex hiány miatt amit nem tud kezelni, de soha nem fogja felismerni hogy ez az oka annak hogy sok lesz a balhé, hanem barátnőivel megbeszéli meg agyturkásszal hogy te vagy az oka tutira. Mindenki ezt mondogatja akkor utána kirak. Te meg kapkodod a fejed és nem tudsz semmiről semmit. Megkérdezted hova tette a sótartót mert nem találtad. Hasonlóan fajsúlyos dolgokon fog menni a balhé.
27: Nem biológiai törvény a nők hormonális változása? Érdekes, alapjaiban változtatod meg a biológiai és orvostudományi jelenlegi tudásunkat. Gyorsan hívd fel a tudományos akadémiát és szólj nekik róla. Szóljanak a világnak...
Azt mondod a házasságok 95% azért szex mentes mert mindenki majdnem mindenki rosszul házasodik? Ez is új társadalom tudományi felfedezés.
Nem hallgatnék ekkora felfedezéseken ülve...
Még Nobel díjat is kaphatsz ha sietsz...
Tudományos amatőr? Google -t nehezedre esik használni.
Blikk szintű pletyka a hormonok létezése? Hú apám...
Gondolom a másik felére azért nem sikerült reagálni sem mert nem sikerült eljutni odáig a nagy meglepetéstől, vagy nem értetted mit írtam, vagy adod a hülyét. Nem tudom melyik az előnyösebb számodra, de majd kibogarászod.
60IQ felett egyértelmű hogy adod a hülyét és bele akarsz kötni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!