Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tör rám néha a bizonytalanság? 2 éve vagyunk együtt.
Ezzel nincs baj, te ilyen vagy, szereted az egyedülétet.
Keressen magának hobbit, ne lógjon egész nap a nyakadon.
Vagy esetleg te is kereshetsz...
Egy idő után valóban sok lehet a másik, egy kapcsolatban is kell lennie a magánszférának, csakhogy neki nincs semmi.
Ezek alapján úgy gondolom túl jó kollégák sem és barátok sem.
Teljesen normális, amit érzel.
Én is szoktam hasonlót, én mondjuk sajnos szorongo típus vagyok, így különösen stresszel, ha nem jut annyi idő magamra, amennyit szeretnek. Szerencsére a paromnak is van olyan hobbija, amit egyedül is tud csinálni, így nekünk ebből nincs probléma. Egyszerűen csak mondd el neki, hogy szereted és fontos neked, de néha szeretnél kicsit egyedül is lenni, hogy csak magaddal foglalkozhass és feltoltodhess ☺️
Mások a vágyaitok.
Én bújósabb vagyok, de azokat én sem csípem, akik mindent magukra vesznek. Igen, nekem is van, hogy szeretnék picit csendben, egyedül lenni, és nem azért, mert bajom lenne a másik féllel. Egyszerűen csak erre vágyom épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!