Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 10 éve vagyunk együtt párommal de kb : 3 évvel ez előtt nagyon megváltozott , nem enged közel magához , nem simogathatom meg - stb , ezért szex sincsen köztünk igazán . Miért lehet ez , miért lesz ilyen egy nő ?
Én 46 , párom 40 éves nő . Számomra érthetetlen ami történik velünk , sokat kérdeztem már , de mindig ugyan az a válasz , fáradt , álmos , vagy csak nem kívánja a testi kapcsolatot . Csókot , ölelést pl: utoljára kb: 7 évvel ez előtt viszonzott számomra .
Jelenleg hozzá sem érhetek , intim területen .
Ha pedig nagyon megkívánom és a sokadik felszólításra sem adom fel a próbálkozást , akkor határozottan rám "kiabál , hogy értsed már meg , hogy nem akarom !!!
Nincsen páromnak szeretője , nem is olyan típusú nő és amúgy jól kijövünk egymással , de szexuálisan nagyon elzárkózik tőlem és ha néha van is köztünk szexuális együttlét , abban sem igazán partner .
Mondtam már páromnak , hogy nekem ez így nagyon nem jó és szerintem sok más férfi már régen megcsalta volna , vagy egyenesen elhagyta volna a fenébe .
Nem értem , hogy válhat ilyenné egy olyan nő , aki úgy 7 évvel ez előtt , még merte kezdeményezni is a szexet és partner volt benne ?!
Igaz , azóta vált ilyenné , amióta szült .
De az óta , mi történhetett ?
De pl: tegnap este már aludtak a gyerekek és mi még beszélgettünk az ágyban , átöleltem s hozzá bújtam , de amint a bugyijához akartam érni , azonnal el lökte a kezemet és rám szólt , hogy hagyjam ."
11-es jól írta... Ez kb az undor színt.. úgy kezel mint ha idegen férfi fogdosná őt.. én is jártam így , vége is lett a kapcsolatnak. Sajnálom de ez a vége !
Nos a házimunkában és a gyerek nevelésben keveset veszek részt valóban .
A házimunka nagy részét édesanyám végzi , hiszen ő nyugdíjas és otthon van .
Én reggel 5 órakor kelek és leghamarabb délután fél négykor érek haza , de ami gyakoribb , az inkább este 7 és 10 óra között van.
Valamint gyakran ugyan ez van hétvégéken is , ezért sajnos keveset is vagyunk együtt időnként .
Igen sokszor gondoltam már ara , hogy a kapcsolatunknak így nem sok értelme van , én valahogy azt érzem , mintha úgy tekintene rám , akár csak egy testvérre .
És érdekes , hogy amikor mindketten szabadságon vagyunk pl : 1 hétig , akkor sem engedi számomra a szexet , vagy csak nagyon ritkán , de azt is úgy kell "ki könyörögnöm tőle .
Aztán ha van is szex , mindig azt várja hogy mikor lesz már vége .
Tehát nyilvánvaló , hogy csak miattam enged néha , vagy talán csak azért , hogy akkor utána már békén hagyom .
Van mikor alig elkezdek vele szeretkezni , néhány perc után gondol egyet , le lök magáról és csak annyit mond , hogy ennyi elég lesz .
Nem gondolom azt hogy szeret , inkább elvisel s talán csak a közös gyermekeink miatt .
Nos régebben párom volt mikor kezdeményezte a szexet és ha én kezdeményeztem , akkor is partner volt benne .
Hogy akkoriban élvezte e ? - hm :élvezte , de nem volt annyira hú de meg győző az , ahogyan élvezte .
Viszont akkoriban mindenáron gyermeket akart .
Az hogy édesanyám velünk van , bizonyára okoz feszültséget , bár inkább régebben volt jellemzőbb , mára már azért mondhatni , csak néha vannak ellentétek anyám és párom , illetve köztünk .
Épen ezért szerettem volna egy hétre elmenni a Balatonra párommal és a gyerekekkel , hogy meg tapasztaljam milyen lett volna ott , akkor a párom hangulata és a szexhez való , hozzá állása .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!