Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóvá tennéd párodnak?
Figyelt kérdés
Azt ha beteg ( Nem fekvő,nem annyira súlyos csak fejfájás, gyengeség, kicsi hőemelkedés ) hogy legalább a legalapabb dolgot csinálja meg maga után.
Párom kedd óta egész nap tvzik, pizsamában van és a konyha úgy néz ki mint ahova bevágott az atom.
Egész nap otthon van, az orrát nem teszi ki.
Vlmelyik nap is még a szemetest se vitte ki ,én pakoltam vlmi rendet munka után.
Én megértem hogy beteg de azért annyira nem h legalább beágyazzon, vagy felöltözzön..
Mondjuk a konyhàban ki csinàlt rumlit ha ö egesznap fekszik tvzik?
2022. júl. 30. 17:08
12/21 A kérdező kommentje:
11es ő mivel ő van otthon. Mosatlan tányérok poharak a pulton , a gépbe se tette bele. Gyógyszert szanaszét, üres üveg ki kéne dobni..erre érek haza , használt zsepik szanaszét a kisasztalon
2022. júl. 30. 17:41
13/21 anonim válasza:
Amikor nem beteg, hajlamos rendetlenséget hagyni? Ha hajlamos, akkor ez nem újdonság. Ha nem... hát valószínűleg ő tudja jobban, mennyire súlyos a rosszulléte. Ha erős a gyengesége, esetleg szédül is, érthető, hogy vízszintesen jobban érzi magát.
2022. júl. 30. 17:46
14/21 anonim válasza:
Baszod, már vagy egy hónapja írtad, hogy három hete küzd középfülgyulladással. Azóta se gyógyult meg. Mi lenne, ha belenyugodnál, hogy beteg, és pihennie kell? Vagy ha te látássérült vagy, akkor úgy korrekt, ha ő meg megsüketül?
Amúgy meg eddig is ilyen volt. Volt rá 8 éved, hogy hozzászokj.
2022. júl. 30. 17:57
15/21 anonim válasza:
#14 ez a kérdező is valami debil lehet ,mindig ide jár hisztizni, újabb és újabb problémákkal - ezek nem kérdések
2022. júl. 30. 17:59
16/21 anonim válasza:
#15:
Eleinte sajnáltam a nőjét, hogy ez a nyomorék meg az anyja is kikezdi, de azóta eltelt pár év. Most már úgy gondolom, hogy megérdemlik egymást.
Ilyenkor mindig átértékelem, hogy egy-egy vita belefér, de a mi kapcsolatunk tökjó ezekhez képest, amiket itt olvasok. 🙈
2022. júl. 30. 18:59
17/21 anonim válasza:
Ha beteg akkor pihennie kell, és neked kell be segítened othon nem pedig betegen is mindent ő csináljon ez szerintem full normális el várás ehhez nem kell diploma sem csak puszta logika.
2022. júl. 30. 19:33
18/21 anonim válasza:
Betegség ide vagy oda, igénytelen párod van. Lehetek bármilyen beteg, azért a kukáig eltalálok, hogy elvigyem a szemetet, mondjuk hozzá teszem vannak akik halálsoron vannak egy kis náthától is...
2022. júl. 30. 19:38
19/21 anonim válasza:
Én nem, mert ha beteg, akkor pihenjen. Az egyetlen dolog, ami zavarna, ha ilyenkor direkt csicskáztatna - van az a típus, sajnos, aki azért nem gondol bele, hogy azért a másik is akarna pihenni, főleg ha dolgozik is... hogy ne 5percenként ordítson át a másik szobából, hogy "hozzál chipset", "hozzál csokit", "masszírozz meg", "kapcsold le nálam a villanyt" stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!