Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna a meztelenség párodnál?
Figyelt kérdés
Munkája miatt 24órát teljesen feketében kell lennie pasimnak( hosszú nadrág,póló, fekete zokni és alkalmi cipő) és a helyiség is meleg ahol dolgozik, emiatt ezekben a forró időkben ha hazajon fürdés után meztelen van itthon és úgy alszik ( amúgy sose szokott úgy) azt mondja 1 napot fő a ruhában alig várja h levegye..zavarna?2022. júl. 6. 19:11
1/16 anonim válasza:
Miért zavarna? Kivéve, ha vendégünk van. Akkor öltözzön fel. Anyám előtt mondjuk nem szeretném, ha pucéran szaladgálna😂
2/16 anonim válasza:
Örülök neki mikor meztelenül van itthon
3/16 A kérdező kommentje:
Egyértelmű ha csak ketten vagytok..
2022. júl. 6. 19:17
4/16 anonim válasza:
Engem zavarna. Egy alsógatya nem a világ vége, számomra zavaró, ha egy szál fütyiben főz, alszik, mosogat, ül a széken stb. Húgom is szeret pucéran lenni, de, ha velem van, egy bugyit magára erőltet. Én így érzem higiénikusnak, tisztának a lakást, ágyat, stb.
6/16 anonim válasza:
Igen zavarna. Akkor pucérkodjon amikor kell, de ne egész nap. Nem jelent semmit hogy egész nap melegben van.. hideg zuhany és máris nincs melege.
7/16 A kérdező kommentje:
Este ér haza és utána van meztelen reggelig, igazából pihenéskor
2022. júl. 6. 19:33
8/16 anonim válasza:
Én is egész nap meztelenül vagyok itthon. Télen-nyáron. Aludni meg nem i tudnék úgy, hogy van rajtam valami.
9/16 anonim válasza:
Meztelen alszik ez téged miért zavar? Csukd be te is éjjel a szemed...
10/16 anonim válasza:
Valamk laza boxer azért nem artana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!