Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kapcsolat, jövő, tervezés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat, jövő, tervezés, de biztosan?

Figyelt kérdés

1,5 éve együtt lakok egy lánnyal nagyon kedves mindenkivel itthon rend van mos főz takarít soha jobbat nem kívánhatnék és ha most akarnám a lap aljáig tudnám dicsérni, egy rossz gondolat nem jut eszembe róla csinos is, na de.

Nekem volt már több kapcsolatom is 31 éves férfi vagyok saját ház 3 munkahely stb. Akikkel eddig voltam szerelmes voltam beléjük de nem voltak ennyire figyelmesek, vagy megpróbáltak megcsalni illetve volt olyan aki azt mondta h csak akkor költözik ide ha a háznak a 25% t a nevére írom.... Ez az egyik része a dolognak.

A másik hogy van egy bátyám neki van 3 gyereke de anyumékkal össze vannak veszve kb a legnagyobb lányt aki 6 éves 6x látta a sógornőm nem engedni stb..

Ezért tőlem várják hogy majd legyen unoka akivel tudnak játszani stb mindketten otthon vannak ráérnek, ez egyfajta frusztráció számomra mivel itt van a lány akivel simán lehetne tervezni gyereket nevelni, sógornőmmel ellentétben anyummal nagyon jól kijönnek együtt járnak vásárolni, szóval több szempontból is ő lenne az ideális jelölt..

De sokszor érzem magam boldogtalannak mellette, és ha végig futtatom a képet magamba hogy megkérjem a kezét nem látom hogy ez nekem azt a végtelen örömöt okozná mint amit tényleg jelent.. sajnos már csaltam meg, de utána azért lelkifurkám volt.. a Szülei is rendesek velem nagyon, ilyen még soha nem volt, szóval ha az agyammal kellene dönteni ő lenne a legjobb, de ha a szívemmel akkor már most szakítanom kellene vele..

Tudom milyen gáz csajok vannak ( tudom pasik is) biztos nehéz lenne ismerkedni és olyat találni aki "tökéletes" de szinte egész nap ezen kattogok, aztán a szüleim is tuti összetörtének ha kidobnám.. de tudom nem az ő életük és nem csinálhatok nekik unokát.. de akkor is ez egy teher rajtam..

Úgy foglalnám össze hogy a jelenlegi párom 90% ban megfelel mindennek amit manapság egy férfi elvárhat egy nőtől..

2022. júl. 11. 00:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A lány érdeke miatt szakíts vele, hogy tudjon találni magának egy normális pasit, aki megbecsüli és hűséges hozzá...
2022. júl. 11. 00:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mégis megcsaltad. Ugyan miért?
2022. júl. 11. 00:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szakíts, vagy valld be hogy megcsaltad..miért akarod az ő életét meg a sajátodat is egy színházzá tenni, amiben semmi nem igaz.. sőt még egy nemlétező gyereket is belerángatnál.. gratulálok.
2022. júl. 11. 00:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rengetegen úgy házasodnak vagy terveznek családot, hogy már nincs szerelem, és sokan úgy, hogy sosem volt. Ez egy döntés, tud teljesen jól működni, ha végiggondolod, és azt mondod ez az utad, jobbat nem találsz.

Ha boldogtalan vagy mellette, az baj. Meg tudod fogalmazni, hogy mi az oka, lehet ezen javítani? Miért csaltad meg, mert miért ne, vagy alakult valami; miért nem lett több? Szülői nyomásra, vagy azért, mert másoknak megfelelne nem érdemes házasodni!

2022. júl. 11. 00:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Barátom ti nem 90%-ban passzoltok egymáshoz hanem max. 20%-ban. Ki tudtok jönni a mindennapokban, közösen végezni a "feladatokat", kb. ahogy egy lakótárssal is. Viszont nem szereted.

Ha a szív üres, befogadóvá válik, a tudat alatti próbálja megtölteni. Újra és újra félre fogsz lépni, egyre könnyedebb léptekkel míg végül belefutsz olyanba aki a szívet is viszi nem csak a testet. Na akkor fogtok elválni, vagy ha a párod is ráérez érzelmileg mennyire kihűlt, kiüresedett a kapcsolatotok az évek során (ami sosem volt meg az ugyebár hamar elveszik).

Ott fogsz majd állni gyerekekkel - mert ezt várták tőled, ezért "csináltál". S tépődni hogy dönts, mit rontottál el, s fogadkozni ha újra kezdhetnéd nem így tennéd. Akkor nem lesz meg a lehetőséged rá, most megvan.

2022. júl. 11. 01:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A részedről nincsenek meg a megfelelő érzelmek és a maximális vonzalom felé. Neked nem kellene még lekötnöd magad, nem való ez neked egyelőre. De az sincs kizárva, hogy te is a csélcsap átbaszós mihaszna ri.bi fajtát kedveled valójában, csak még magadnak sincs elég bátorságod bevallani. Sok pasi van így, hogy ezeket találja izgalmasnak.

Ez a lány jobbat érdemel tőled, ne húzd az idejét tovább. Nem tisztességes.

2022. júl. 11. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát adott egy "lány" (inkább nő) aki minden szempontból ideális. Nincs rá egy rossz szavad sem. Ennek ellenére megcsaltad és képes lennél már ma szakítani vele. Van baj a fejedben haver... Az is elég érdekes hogy a barátnődre felnőttként úgy hivatkozol hogy "lány". Fú számomra még olvasni is kellemetlen volt ezt az egészet.
2022. júl. 11. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereted. Megcsaltad. Boldogtalan vagy mellette.

DE

Anyuka örömmel venne tőle egy unokát, meg amúgy is marhára ráérnek. Képes lennél erre családot alapozni? Különben normális vagy?

Engedd el ezt a lányt és nőj fel. Kérd meg anyudat, engedje el a kezedet, nagykisfiú vagy már.

2022. júl. 11. 11:33
 9/10 A kérdező kommentje:

A párom felhőtlenül boldog, szerelmes és állandóan róla áradozik, ebből nem sok mindent lát.. előttem kb 3 évig nem volt senkije az ő bevallása szerint tinder függő volt és kb 50 randija volt, egyik pasi sem fogta meg.. rám merte mondani azt hogy simán szülne nekem..

Köszi a válaszokat, szerintem felkeresek a pszichológust

2022. júl. 11. 23:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy bele szerelmes, pedig ő szulne neked? Ezért felesleges
2022. júl. 12. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!