Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyeled gyerek tervezés kapcsán barátnődnél hogy?
Figyelt kérdés
Azt,hogy
Hogy hogyan egyezteti a munkát és az otthoni teendőket,
Hogy mennyire tud áldozatot hozni értetek,
Hogy hogy viseli a hajtósabb időszakokat,
Mennyire odazza el a házimunkát ha fáradt,s meglátja e magától..
Vagy csak az a lényeg hogy jól kijojjetek és vonzalom legyen..
2021. ápr. 8. 18:33
1/42 anonim válasza:
Nálatok van vonzalom és jól kijöttök?
3/42 anonim válasza:
Persze van egy kockásfüzetem amiben vezetem ezeket. Pluszt és mínuszt tud szerezni, ha nagyon ügyes aznap jutifalit is kap. De ha nem mosogat el aznap, akkor körmös jár.
4/42 A kérdező kommentje:
Ezek nektek mennyire számítanak?
2021. ápr. 8. 19:15
5/42 anonim válasza:
Nekem semennyire. Egyszer beszélgettünk, hogy kicsit késik neki, csinál tesztet, és mi lesz, ha... mikor megjött neki, elég csalódott voltam. Utána megbeszéltük, hogy készen állunk, akár mehetne élesben is a babacsinálás. Alig várom, hogy anyává tegyem.
6/42 anonim válasza:
Ez pont úgy hangzik, mintha eleve az lenne terv, hogy egyedül fogja felnevelni a gyereket, nulla segítséggel.
7/42 anonim válasza:
Ezeket hiába figyeled, mert nem tudod mit hoz ki belőle az új helyzet.
8/42 anonim válasza:
És magadat is pontozod ilyen szempontból, vagy neked az a terved, hogy nem csinálsz semmit, anya nyűgje a gyerek?
9/42 A kérdező kommentje:
Nem, kozos feladat viselés a lényeg.
De amikor azon gondolkodsz hogy őt eltudnád e képzelni h szüljön neked ezek fontosak e neked?
2021. ápr. 8. 19:46
10/42 anonim válasza:
És te ezekben kérdező mennyire jeleskedsz? Magadtól elvégzed a házimukát akkor is, ha fáradt vagy? Tudsz áldozatot hozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!