Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselitek ha a másik sokszor nem dolgozik,de te igen ?
Engem nagyon zavar, majdnem 2 havonta egy hetet tappenzen van,ilyenkor mindig kevesebb pénze is lesz, bár igyis több mint nekem ,miközben én folyamatosan megyek, csak szabadságra megyek el ami évi 20 nap.... Azt osztogattom be.
O meg tok sokszor tappenzen van van hogy oka sincs ,aztán kicsit hisztizik hogy kevés a pénz , már volt 1 -2 hely ahonnan pont ezért is rúgták ki....
Én nem szólhatok ebbe bele azt mondja,de már nem tudom mit mondjak erre, nagyon idegesít hogy folyton ezt csinálja...
Nem tudom hogy irigységből is hogy neki több ideje van ,de ha nekem több időm is van akkor nekem az elmegy sokszor a takarítással, ő meg csak filmez,tiktok,játék....
Nagyon zavar főleg hogy én olyan családból vagyok ahol folyton a munka volt az első. Tudom az se normális, de voltak céljaik meg is csinálták amit akartak,össze raktak bármit,össze szereltek bármit. Nekem meg kb heteket kell várnom hogy valami negjavuljon pl
Hogy tudnám szépen mondani hogy zavar hogy tappenzen van ?
Ha gyerekem lenne mondanám hogy nem loghat ennyit, de ő a párom, együtt élünk 😅
Ja meg örültem volna ha kevesebb időt töltöttünk volna együtt és majd hétvégén igazán jó minőségi időt.. meg van vagy lenne jó pár dolog amire gyűjteni kell ..
Jézusom utolsó, mekkora rongy vagy.
Aranyos, hogy elhiteted magaddal, hogy nem tudnál ezen valtoztatni, csk kussba maradsz és leszel továbbra is a cselédje:D
11-es nyilván nem írom ide le az egész életünket, mert nem ez volt a kérdés. Ha elmesélném, hogy ezek mellett mit ad nekem ez a kapcsolat, ez a pasi, szerintem szó nélkül és örömmel lennél te is ilyen "rongy". Nem vagyok a cselédje, mivel bejárónő jár hozzánk, pont azért, mert nem cselédet akar magának, hanem társat. Nem várja el tőlem, hogy helyette is dolgozzak. A kisebb dolgokat ő is megcsinálja itthon, csak hát szólni kell érte. Viszont sokat utazunk, jobb helyekre. Közös céljaink is vannak, tényleg szép életünk van.
Szóval nem kell ismeretlenül ítélkezni. Senki nem húzza le a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!