Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Nektek miért olyan fontos az, hogy az ember mindennap fürödjön? Egy kicsit természetellenesnek érzem.Minden embernek van egy illata,így is azonosítjuk a másikat.A másik hogy nem mindig érsz rá.Nagyon el van túlozva.
Mert mi ilyen hatalmas, teljesíthetetlen igényeket támasztunk a férfiakkal szemben, hogy ne legyen büdös.
Menny és függyé le!
Nem tudom, én még az enyhe prozopagnóziámmal (arcvakság) is felismerem a párom a látásom alapján (mi, emberek elsősorban az alapján tájékozódunk - a látássérültek meg tapintás és hang alapján, számunkra a szaglás nagyon háttérbe szorul.
Az idő sem lehet kifogás, öt perce mindig van az embernek beszaladni, megmosakodni, megtörülközni.
Mondom úgy, hogy én is két-három naponta zuhanyzom, mert a napi zuhanyt nem bírta a bőröm. A köztes napokon meg "cicamosdom" - gyorsan megmosom a kritikus területeket, és ennyi.
Alap igényességhez tartozik. Azért fontos. Meg mert én nem szeretem a több napos állott testszagot. Az ember számára is fontosak a szagok, de nem ez az elsődleges azonosítási módunk. Mi nem kutyák vagyunk, hogy találkozáskor egymás hátsójába dugjuk az orrunkat, hanem egymásra nézünk és így ismerjük meg a másikat. Esetleg hangról. Az illatát kb a hozzám legközelebb állóknak (férjem, lányom) ismerném csak fel nagyonnagyon maximum, de azt is első sorban csak mert egy háztartásban élünk és így azonosak lesznek a szagaink.
Az meg nagyon ócska kifogás, hogy nincs rá minden nap ideje az embernek. Nő vagyok, össz-vissz 10 perc alatt lezuhanyzom minden nap. Ha ennyid nincs, akkor kb vécére sincs időd menni.
Ját nem tudom, barátom.
Nekem igényem van rá.
A szag visszajön hamar, nem zavar, hogy szappanszagom van egy óráig.
De amikor ledolgozok 10 órát, azért valahogx szeretném az útva mocskát leszedni magamról.
Nem vagyok büdös, sem izzadt, de még is érzem, hogy nem vagyok annyira tiszta, amennyire szeretnék lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!