Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire fontos, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos, hogy nem tudok főzni?

Figyelt kérdés
Annak idején apukámmal éltünk ketten, legtöbbször hideg kaja, egyszerűbb főtt kaják voltak gyerekkoromban. 19 évesen jött az életembe az első kapcsolatom, amiből házasság lett, 16 év után tavagy lett vége. A férjem szakács volt, a konyha az ő területe volt, engem kb. oda se engedett, annyira élvezte a főzést még otthon is, így teljesen leszoktam még a gondolatáról is. Mióta egyedül vagyok, egyszerűbb kajákat csinálok, vagy rendelek, de most végre kialakulóban van egy új kapcsolatom, mennyire lesz ciki, hogy ennyi idősen nem tudok igazán főzni? Őszintén szólva annyira megszoktam, hogy nem is nagyon akarok a konyhában szöszmötölni órákig... mennyire fontos ez egy kapcsolatban?
2021. márc. 16. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Annyira nem fontos, de azért jó lenne. Mai napig pozitívum ha valaki tud főzni.
2021. márc. 16. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Igazából szerintem egy felnőttnél mindegy hogy nő vagy férfi alap kéne hogy legyen hogy egyszerűbb kajákat tudjon csinálni.

Nem kell pacalpörköltre meg nem tudom milyen kaja csodákra gondolni, de rengeteg egyszerű, gyorsan elkészíthető, finom akár egészséges recept van a neten.

Én is többnyire kinézrk valamit, elsőre ott a recept, masodszorra már elég jól megy de elsőre se rontom el.

Pedig nem vagyok nagy szakács és mivel még itthom lakom nem is vagyok annyira rákényszerútve hogy főzzek/minden nap főzzek de azért igyekszem minél többet.

Minimálisan szerintem nem árt megtanulni.

2021. márc. 16. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha ezaz össz probléma, az nem probléma.

Én beengedlek a konyhába és ha kell meg is tanítalak mindenre.

2021. márc. 16. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Engem nem izgat, én is rendelni szoktam főleg, vagy összedobok valamit, nem várok el semmit ilyen téren. Amúgy itt leírhatjuk 10-20-an, hogy kinek mi a fontos, de ettől még nem fogod tudni, hogy a te kiszemeltednek mennyire számít ez.
2021. márc. 16. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Az itt válaszoló, és ismerkedni akaró pasiknak biztos nem lesz probléma,csak írj vissza majd nekik, ha privátot írnak. 😁

Amúgy a legtöbb pasinak, aki nem engedheti meg, hogy folyton kaját rendelgessen, neki nemkicsit lesz zavaró, főleg ha a többműszakos meló után nem lesz normális kaja az asztalon, miközben még otthon is lenne mit csinálnia. Ezt tapasztalatból mondom.

2021. márc. 16. 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

"Amúgy a legtöbb pasinak, aki nem engedheti meg, hogy folyton kaját rendelgessen, neki nemkicsit lesz zavaró, főleg ha a többműszakos meló után nem lesz normális kaja az asztalon, miközben még otthon is lenne mit csinálnia."

Míg egyedül élt, megoldotta, nem? Ezért nem akarok amúgy fizikai munkás párt, az egyetlen okom, hogy azt etetni kell.

Ha különszedünk két dolgot, és eljátsszuk, hogy nincs ebben a témában kettős mérce, akkor megkérdezhetjük, hogy mi zavar? Hogy a másik nem tudja *saját magát* ellátni, vagy nem tud *engem* etetni?

Mert engem nőként nem is zavarhat, hogy nem vár a vacsora, de az zavar, ha valaki magát nem tudja ellátni. Én is ellátom magam.

2021. márc. 16. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:

#6 Mikor az ember élettársa otthon van, mert nem dolgozik, akkor azért elég gáz ha éjszakás műszak után felkelve nincs még egy egyszerű tojásos nokedli sem. Nekem meg ott volt az egyik szoba szétdöntve, amivel meg haladni szerettem volna.

El tudom én látni magam, mert azóta elváltak az útjaink, csak mikor le vannak fektetve a feladatok, hogy ő igyekszik valami ebédet csinálni, én meg a munka mellett csinálom a házfelújítást, akkor nehogymár azt is nekem kelljen csinálni a dolgom terhére.

Üdv:5

2021. márc. 16. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 Azért ez ritka. Az általános az hogy a nő is dolgozik 8 órát, esetleg utazással együtt 9-10-et van távol.
2021. márc. 16. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én mindig dolgoztam eddigi életemben, úgyhogy ilyenkor nem tudom, mi van.

Na de a tojásos nokedli jó példa. Fogalmam sincs, hogy kell csinálni, és nem is fogom megtanulni, mert nem szeretem. Nokedlit meg az én anyagcserémmel biztos nem eszek.

2021. márc. 16. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Neked és a másiknak mennyire fontos?
2021. márc. 17. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!