Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy nem tudok főzni?
Igazából szerintem egy felnőttnél mindegy hogy nő vagy férfi alap kéne hogy legyen hogy egyszerűbb kajákat tudjon csinálni.
Nem kell pacalpörköltre meg nem tudom milyen kaja csodákra gondolni, de rengeteg egyszerű, gyorsan elkészíthető, finom akár egészséges recept van a neten.
Én is többnyire kinézrk valamit, elsőre ott a recept, masodszorra már elég jól megy de elsőre se rontom el.
Pedig nem vagyok nagy szakács és mivel még itthom lakom nem is vagyok annyira rákényszerútve hogy főzzek/minden nap főzzek de azért igyekszem minél többet.
Minimálisan szerintem nem árt megtanulni.
Ha ezaz össz probléma, az nem probléma.
Én beengedlek a konyhába és ha kell meg is tanítalak mindenre.
Az itt válaszoló, és ismerkedni akaró pasiknak biztos nem lesz probléma,csak írj vissza majd nekik, ha privátot írnak. 😁
Amúgy a legtöbb pasinak, aki nem engedheti meg, hogy folyton kaját rendelgessen, neki nemkicsit lesz zavaró, főleg ha a többműszakos meló után nem lesz normális kaja az asztalon, miközben még otthon is lenne mit csinálnia. Ezt tapasztalatból mondom.
"Amúgy a legtöbb pasinak, aki nem engedheti meg, hogy folyton kaját rendelgessen, neki nemkicsit lesz zavaró, főleg ha a többműszakos meló után nem lesz normális kaja az asztalon, miközben még otthon is lenne mit csinálnia."
Míg egyedül élt, megoldotta, nem? Ezért nem akarok amúgy fizikai munkás párt, az egyetlen okom, hogy azt etetni kell.
Ha különszedünk két dolgot, és eljátsszuk, hogy nincs ebben a témában kettős mérce, akkor megkérdezhetjük, hogy mi zavar? Hogy a másik nem tudja *saját magát* ellátni, vagy nem tud *engem* etetni?
Mert engem nőként nem is zavarhat, hogy nem vár a vacsora, de az zavar, ha valaki magát nem tudja ellátni. Én is ellátom magam.
#6 Mikor az ember élettársa otthon van, mert nem dolgozik, akkor azért elég gáz ha éjszakás műszak után felkelve nincs még egy egyszerű tojásos nokedli sem. Nekem meg ott volt az egyik szoba szétdöntve, amivel meg haladni szerettem volna.
El tudom én látni magam, mert azóta elváltak az útjaink, csak mikor le vannak fektetve a feladatok, hogy ő igyekszik valami ebédet csinálni, én meg a munka mellett csinálom a házfelújítást, akkor nehogymár azt is nekem kelljen csinálni a dolgom terhére.
Üdv:5
Hát én mindig dolgoztam eddigi életemben, úgyhogy ilyenkor nem tudom, mi van.
Na de a tojásos nokedli jó példa. Fogalmam sincs, hogy kell csinálni, és nem is fogom megtanulni, mert nem szeretem. Nokedlit meg az én anyagcserémmel biztos nem eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!