Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy egy nő tudjon főzni ahhoz, hogy elvegyék?
Figyelt kérdés
Kell ez még manapság? és ha igen, mennyire?2014. nov. 19. 19:09
2/16 anonim válasza:
Ez természetes. Mindenképpen próbálkozzon.
3/16 anonim válasza:
Kicsit unalmas állandóan pizzát és gyros tálat enni...
4/16 anonim válasza:
Nekem fontos, én is megtanultam főzni, akkor ő nőként pláne tudjon.
5/16 anonim válasza:
Abszolút nem fontos...! Bárki bármikor megtanulhat főzni...
6/16 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos. Gáznak tartom ha a párom nem tud elém tenni egy normális ételt hisz a nők erre születtek meg a takaritás, gyereknevelés mint ahogy alapvetően a férfi is. Elöbb utób mindenkinek ez lesz a célja és hamár a férfi megdolgozik a sminkért a kistáskákért meg a rucikért akkor örülök ha egy finom vacsi vár.
7/16 Bad G-Sus válasza:
egy krumplipaprikast ossze tudjon dobni
8/16 BlackSword válasza:
Igen, fontos... tudod a lekváros kenyér is unalmas tud lenni egy idő után...
9/16 anonim válasza:
a mai világban ez már nem követelmény, viszont a saját érdekében tudjon főzni, ha csak nincs annyira tele pénzel hogy mással csináltassa meg a napi kaját.
10/16 anonim válasza:
Legyen független. Ne legyen életképtelen. Ez mindkét félre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!