Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan viselitek ha a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselitek ha a másik sokszor nem dolgozik,de te igen ?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar, majdnem 2 havonta egy hetet tappenzen van,ilyenkor mindig kevesebb pénze is lesz, bár igyis több mint nekem ,miközben én folyamatosan megyek, csak szabadságra megyek el ami évi 20 nap.... Azt osztogattom be.

O meg tok sokszor tappenzen van van hogy oka sincs ,aztán kicsit hisztizik hogy kevés a pénz , már volt 1 -2 hely ahonnan pont ezért is rúgták ki....

Én nem szólhatok ebbe bele azt mondja,de már nem tudom mit mondjak erre, nagyon idegesít hogy folyton ezt csinálja...

Nem tudom hogy irigységből is hogy neki több ideje van ,de ha nekem több időm is van akkor nekem az elmegy sokszor a takarítással, ő meg csak filmez,tiktok,játék....

Nagyon zavar főleg hogy én olyan családból vagyok ahol folyton a munka volt az első. Tudom az se normális, de voltak céljaik meg is csinálták amit akartak,össze raktak bármit,össze szereltek bármit. Nekem meg kb heteket kell várnom hogy valami negjavuljon pl

Hogy tudnám szépen mondani hogy zavar hogy tappenzen van ?

Ha gyerekem lenne mondanám hogy nem loghat ennyit, de ő a párom, együtt élünk 😅

Ja meg örültem volna ha kevesebb időt töltöttünk volna együtt és majd hétvégén igazán jó minőségi időt.. meg van vagy lenne jó pár dolog amire gyűjteni kell ..

#táppénz #munka #párkapcsolat #lógás #Heszelés #Én dolgozok feszt
2022. jún. 27. 17:17
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja meg ilyenkor kevésbé is tekintek rá igazi pasiként... és csak idegesít hogy én dolgozok feszt,ő meg csak fekszik otthon...
2022. jún. 27. 17:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
hagyd ott
2022. jún. 27. 17:19
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes troll kérdés. 2 havonta 1 hét nagyon jó balansz, ne irigykedj rá hogy még így is többet keres.

Nem semmi, hogy sajnálod a pihenést a "szerelmedtől", egy igazi féreg lehetsz ilyen személyiséggel.

2022. jún. 27. 17:23
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Karácsony gerike a palid? Az nem is férfi, hanem pancser, de ha ez kell neked, ámen:DDD
2022. jún. 27. 17:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy lusta here. Kesobb csak rosszabb lesz. Lepj tul rajta.
2022. jún. 27. 17:35
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Amig anyagi gondom nincs belole engem nem erdekelne.
2022. jún. 27. 17:41
 7/17 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem csak irigykedsz, és nem tudod legyőzni a hozott kötelességtudatodat.

"ha nekem több időm is van akkor nekem az elmegy sokszor a takarítással, ő meg csak filmez,tiktok,játék...."

Ha ezt már látod, vedd lazábbra a tempót, és engedj meg magadnak egy kis szabad pihenést, szórakozást.

2022. jún. 27. 17:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Otthon van és még csak nem is takarít?

Rakd ki a haszontalan hímribit.

2022. jún. 27. 17:45
 9/17 anonim ***** válasza:
16%
Természetesen ha fordítva lennének a nemek, akkor a kérdező lenne egy bunkó paraszt, aki irányítani akarja a szegény nőjét :)
2022. jún. 27. 17:49
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

Az én párom ugyanez, csak ő nem táppénzen van, hanem home office-on és amikor épp szabin vagyok, akkor látom azt a verejtékes munkát, amivel megkeresi a betevőt. Fekszik a heverőn, bal combján a céges laptop, a jobbon a másikon a szörnyeket lövöldözi, a youtubon meg videókat néz. Másfélszeresét megkeresi az én fizetésemnek, erre rájönnek még mindenféle jutalmak meg prémiumok a jól végzett munkáért. Közben kimegy a boltba reggeliért, utána hoz magának ebédet is, délután háromkor meg becsukja a laptopot, mára ennyi.

Este hatkor arra jövök haza, hogy állhatok neki bármilyen házimunkának.

Értem a problémát kérdező, sokszor én is kivagyok miatta, csak az a különbség, hogy mi jól állunk anyagilag, ezért nem zavar annyira.

Én úgy gondolom, hogy ezen igazából változtatni nem tudsz. Ő úgy látszik nem olyan családból jön, ahol a munka az első. Beszélj vele, de ne virágnyelven, hanem konkrétan, nevén nevezve a dolgokat. De ne is szemrehényóan. Mi bánt, mi miért zavar, miben kérnéd a támogatását.

Utána adj neki időt, figyeld, hogy elgondolkozik-e rajta, másképp csinál-e valamit. Ha nem, akkor sajnos vagy megtanulsz ezzel együtt élni, vagy keresel egy szorgalmasabb férfit.

2022. jún. 27. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!