Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A legkisebb borosta is zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legkisebb borosta is zavarja a barátnőmet, viszont nem tudok minden nap borotválkozni. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ahogy fentebb írtam, sajnos ez a helyzet. Egy enyhe, másnapi borostával már hozzá sem érhetek szebbik felemhez. Néha szóvá is teszi, de alapvetően érezem a testbeszédéből, ahogy elhúzza magát, hogy nem esik jól neki.

Igyekszem minél gyakrabban megborotválkozni, de, ha naponta megteszem, merő egy seb és kipattogzás az arcom. Nem bírja a bőröm, pedig próbálkoztam hagyományos after shave-vel, nivea sensitive-vel, mindig új pengéket használok, hideg víz, géppel (a philips one blade borosta is sok a barátnőmnek már). Nem tudok már mit kitalálni.

Amikor olyan vagyok, mint a babapopsi, egy szavam nem lehet, minden a helyére kerül - viszont, egyébként mindenre rányomja a bélyegét az életünkben. Szex közben már az előjáték előtt elakadunk, mert kellemetlen neki, ha csókolgatom. Bárhol, de különösen az erogén zónák körül.

Mit tanácsoltok, mit nem próbáltam még ki? Egy barátnőm sem volt még, akit ennyire zavart volna. Nálatok hogy működik ez? Hölgyek, ennyire igénylitek a sima arcbőrt?

Ha megnövesztem kicsit, akkor már kevésbé kellemetlen neki (úgy sem semleges sajnos), de úgy pedig esztétikailag nem tetszik neki.

Köszi!

2022. jún. 2. 10:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#8 Ez a gondom nekem is, nem tehet róla.

#9 Lehet. Szeretem, és próbálok valamelyest igazodni a kéréséhez. Nincs neki sok

#10 Onnan indult a probléma sajnos, az is zavarja.

2022. jún. 2. 12:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint amikor a nőnek is borostás a lába egy nap után és szúr. Mondd meg neki hogy te meg azt kifogásolod:D
2022. jún. 2. 12:53
 13/23 anonim ***** válasza:
42%
Teljesen jó megoldás, hogy akkor van szerelmeskedés, ha frissen vagy borotválkozva. Nekem kicsi, fájdalmas, gennyes hólyag nő az ajkam körül, ha a férjem "összeszurkál". Nem tudok vele mit csinálni, ez van. Neked milyen gyakran komfortos borotválkozni? Gondolom olyan 3-4 naponta meg tudod tenni, nem? Ha 3-4 naponta szexeltek, amikor "babapopsi" az arcod, az teljesen oké (szerintem).
2022. jún. 2. 14:02
 14/23 A kérdező kommentje:

#12 Mondanám... ha zavarna :D

#13 Na ja, teljesen működőképes, csak ezzel a rákészüléssel pont a spontánságát, vadságát veszíti el a dolog. Ezzel viszont együtt lehet élni.

2022. jún. 2. 14:37
 15/23 anonim ***** válasza:
22%
A férjem pl szakállas, nekem meg ez tetszik benne.
2022. jún. 3. 08:49
 16/23 anonim ***** válasza:

Olyan borotvát amit fodrászok használnak próbáltál már?Nekem is nagyon érzékeny a bőröm,de attól nem pattogok ki,és az is babapopsi simaságúra vág,csak jót kell belőle venni.

[link]

erre a fajtára gondolok.De ennél van jobb ami babapopsira nyír.

2022. jún. 6. 03:05
 17/23 anonim ***** válasza:
35%

Én biztosan nem borotválkoznék minden nap, csak mert a csajod hisztis.

Ez nettó hiszti, semmi több, és rhadt nagy megfelelési kényszered lehet felé, hogyha képes vagy kb sebesre nyúzni az arcodat, mert ő nyávog a nagy semmin.

2022. jún. 6. 08:02
 18/23 anonim ***** válasza:
44%

egyébként te komolyan így tervezed leélni az életedet?

Hogy a barátnőd elhúzódik meg megtagadja a szexet - MÉG nem, de az ilyenek simán -, csak mert borostás vagy?

Aki ennyire kis kényes, keressen magának nőt, de olyat, akinek a p...ája sem borostás.

2022. jún. 6. 08:04
 19/23 anonim ***** válasza:
39%
Ó a nagy gyakoris alfahímek megérkeztek😂😂😂😂
2022. jún. 6. 08:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Tényleg az egynapos borosta a legrosszabb. Én megértem a barátnőd, nekem is nagyon tud fájni, amikor a párom így puszilgat, többször is előfordult, hogy be is pirosodott emiatt a bőröm és le is hámlott ott (nagyon érzékeny a bőröm).

Nálunk, ami a barátomnak bevált, az, hogy behintőporozza egy picit az arcát borotválkozás után (én nagyon elleneztem eleinte, nagy bőrápoló vagyok és nem vagyok a hintőpor nagy barátja, féltem, hogy kipattogzik tőle a barátom bőre, stb.) de tényleg bevált neki. Talán egy próbát megérhet.

Drukkolok, hogy megtaláld a tökéletes eszközt, tudom mennyire kellemetlen lehet mindkét félnek.

2022. jún. 7. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!