Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A legkisebb borosta is zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legkisebb borosta is zavarja a barátnőmet, viszont nem tudok minden nap borotválkozni. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ahogy fentebb írtam, sajnos ez a helyzet. Egy enyhe, másnapi borostával már hozzá sem érhetek szebbik felemhez. Néha szóvá is teszi, de alapvetően érezem a testbeszédéből, ahogy elhúzza magát, hogy nem esik jól neki.

Igyekszem minél gyakrabban megborotválkozni, de, ha naponta megteszem, merő egy seb és kipattogzás az arcom. Nem bírja a bőröm, pedig próbálkoztam hagyományos after shave-vel, nivea sensitive-vel, mindig új pengéket használok, hideg víz, géppel (a philips one blade borosta is sok a barátnőmnek már). Nem tudok már mit kitalálni.

Amikor olyan vagyok, mint a babapopsi, egy szavam nem lehet, minden a helyére kerül - viszont, egyébként mindenre rányomja a bélyegét az életünkben. Szex közben már az előjáték előtt elakadunk, mert kellemetlen neki, ha csókolgatom. Bárhol, de különösen az erogén zónák körül.

Mit tanácsoltok, mit nem próbáltam még ki? Egy barátnőm sem volt még, akit ennyire zavart volna. Nálatok hogy működik ez? Hölgyek, ennyire igénylitek a sima arcbőrt?

Ha megnövesztem kicsit, akkor már kevésbé kellemetlen neki (úgy sem semleges sajnos), de úgy pedig esztétikailag nem tetszik neki.

Köszi!

2022. jún. 2. 10:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Menekülj! Ő meg keressen egy barátnőt.
2022. jún. 2. 10:51
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

A borosta egy teljesen normális dolog. Ezért nem kellene sebesre borotválnod magad. A barátnőd gondolkodásával nincs minden rendben. Gondolom apukája is világ életében úgy nézett ki mint egy meztelencsiga (ja, nem).

Ha ebből ekkora cirkusz van, akkor az IPL szőrtelenítést tudom még ajánlani.

[link]

2022. jún. 2. 11:03
 3/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de egyelőre megvizsgálnék más opciókat is :D
2022. jún. 2. 11:04
 4/23 A kérdező kommentje:

#2 Omg, hát jó, remélem idáig nem fogunk eljutni.

Hogyan változtasson a gondolkodásán, mire gondolsz? Hogy tudnék segíteni neki?

2022. jún. 2. 11:06
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Használd az epilátorát!
2022. jún. 2. 11:24
 6/23 anonim ***** válasza:

Egyik haverom csaja orszőrvàgót adott neki karácsonyra.

A csaj dobta utána a srácot.

Hogy sírt szegény srác... 😢

True story

Csak nehogy így járj te is a megfelelési kényszered miatt

2022. jún. 2. 11:28
 7/23 A kérdező kommentje:

#5 lol

#6 Nincs megfelelési kényszerem. Egyszerű a képlet; borosa - nincs szex, borotva - van szex. Csupán konszenzust akarok, amennyiben azt még lehet

2022. jún. 2. 11:37
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nő vagyok, de így se tudok azonosulni a bnőd problémájával, imádom a borostát. Nem tudom, miért kéne bárkit arra kényszeríteni, hogy folyamatosan babapopsira borotválja bármelyik testfelületét, ami sajnos tényleg tönkreteszi a bőrt.

Amúgy nem tudom, milyen választ vársz erre, sajnos a barátnődet nem tudjuk megváltoztatni, gondolom ő se örül neki, hogy ilyen érzékeny.

2022. jún. 2. 12:02
 9/23 anonim ***** válasza:
65%
#7 dehogynincs megfelelési kényszered. Éppen alá akarod vetni magad egy készülődő bántalmazó kapcsolatban egy zsarolásnak.
2022. jún. 2. 12:05
 10/23 anonim ***** válasza:
68%
Az egynapos borosta a legrosszabb. Elhiszem, hogy érzékeny a bőröd, de valószínűleg a barátnődé is, mert dörzsöli, szúrja a borosta. Próbáld meg több naposra hagyni, akkor nem szúr annyira.
2022. jún. 2. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!