Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy látjátok ezt?
Úgy érzem hogy barátnőm egy cseppet se foglalkozik azzal hogy átgondoltan költsön.
Lehet az a baj, hogy szinte nincs kiadasunk a háztartásra. Pedig ő szegény családban nőtt fel ahol tudnia kéne h mi az h nincs rávaló..
Szüleim mindent megvesznek nekünk szinte, főzésre nincs gondja. A tisztító szereket zsepit stb én nagyker áron tudom beszerezni így az az én költségem.
Együtt élünk de nem a szülőknél.
Mégis mindent megkapunk tőlük.
Hiába mondja anyu h ne vegyen a boltba vlmit szól direkt h van náluk pl mondjuk tojás, ő megveszi akkor is..olyan mintha a saját pénzének lenne az ellensége.
Vagy mondtam ne rendeljen neten szabadidő ruhat mert jobb az ilyet élőben és 2het múlva elmegyunk nézünk. Erre ő rendelt neten vagy 4et,ami kiderult thermovelúr és vastag, azt mondja neten nem írták..direkt szóltam várjon 2hetet..
Vagy utazunk most Erdélybe van vékonyabb kabátja de 10en ezerért kinézett a decathlonba egy vékony vízhatlant. Mert amije van átázik..úgy csinál mintha nagy esők lennének de most 1x megveszi és utána csak a szekrénybe lesz. De erre az útra is úgy készül mintha a világ végére mennénk..
Vagy vett vagy 3zacsko tésztát, egyet megfőzött de kemény volt mèg és már mállott szét így hazavitte a kutyájuknak, de azt a 2új ugyanolyan csomagolásút mert h az is olyan lesz azt is elvitte h anyjáék kifozik az állatoknak (de még ki se főzte)
Ezt is mondtam kettonkre ne vásárolj 7 8 zacskó tésztát, többféléből, míg nem tudjuk milyen mert itt van szemben a penny.
2es beleszólok akkor,ha direkt szól vmelyik szülő hogy vett ő, csak hozzunk belőle. Direkt vett többet h ha kell legyen nekünk is..
Miért ne szóljak bele? - engem is érint h ha nincs semmilyen felretett pénze.. meg az is érint h h kezeli
Az a gond, hogy a szüleitekre támaszkodtok teljes mértékben. Váljatok le róluk és gazdálkodjatok önállóan, akkor tisztán látható lesz, ha valamire nem jut.
Bár ahogy én látom, teljesen más a pénz beosztásával kapcsolatos felfogásotok és ha ez nem változik, tönkreteszi az egész kapcsolatot. Te spórolnál, a barátnőd pedig elég átgondolatlanul költekezik. Talán mert soha nem volt erre módja, vagy talán éppen az ellenkezője, soha nem tanulta meg, mi az beosztani a pénzt. Most sem fogja, ha folyton kisegítenek benneteket. Ha egy hétig nem maradna pénz kajára, biztosan oda figyelne legközelebb, mire költ.
100x tettél fel hasonló kérdést!
Már az eleve egészségtelen, hogy anyádék mindent rátok tukmálnak, ha kell, ha nem. Hogy kell ezt elképzelni, bejárnak hozzátok, és körbenéznek, hogy mivel kellene feltölteni a háztartást? Anyád főz, őt meg gondolom a víz veri, mert utálja a sóska főzeléket, de te azon kiakadsz, hogy a sajtos tésztája nem tökéletes..
Szakadj le a szüleidről, mert sosem lesz egészséges párkapcsolatod. Arra költ, amire akar, a szabadidőruhái ősszel jók lesznek. Az vicc, hogy te 2 hét múlva akarsz elmenni vele nézni, még a boltok is másnap elérhetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!