Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik fizikai munkát 3 műszakban dolgoznak! Ti hogyan látjátok el a háztartást?
Én csak anyám példáját tudom említeni: sehogy :D
az a nő aki fizikai munkás, ahogy én láttam a falumban, környezetemben, nem túl igénes.
Ha összedob egy gyors pörköltet, azt hiszi ezzel le van tudva a főzés 3 napra :D
Hétvégente főzünk a párommal közösen. Hétközben mindketten kapunk főtt kaját munkahelyen.
Takarítás: hétköznap 1-1 portörlés, porszívózás, felmosás, ilyesmik beleférnek, az csinálja meg, akinek több ideje/kedve/energiája van. (Délelőttösben délután tudok ezzel foglalkozni, délutánosban miután hazaértem, 11 körül, éjszakásban meg amikor felébredtem, délután) A nagyobb dolgokat szintén hétvégére időzítjük, és együtt pikk-pakk megcsináljuk.
A párom nem "besegít", hanem teszi a dolgát, ő is ugyanannyira él a házban, mint én = neki ugyanannyira dolga rendezetten tartani a kérót.
Persze, hogy vannak olyan napok, mikor tojunk mindenre é inkább lazítunk csak munka után. :)
Nehezen de valahogy kivitelezem. Nem állandó a nappali vagy éjszakai műszak ezért műszak után megfőzök 2 napra, utána takarítok de ha fáradt vagyok akkor alvás után.
Ahogy haladok végig a házon főzés közben a konyhát, zuhany után a fürdőt, alvás előtt a szobát s reggel be a mosást a gépbe ezután a párom kitereget.
Ő vásárol be általában, tanítom főzni, s minden mást is csinál ha én fáradt vagyok, szerencsére nem vár rám ilyenkor.:) Csapatban dolgozunk s nem hagyom, hogy koszos legyen a ház csak szinten kell tartani persze ez egy 8 éves mellett nem mindig egyszerű de megoldjuk.:)
9-es, hát, a barátnőd akkor meg is érdemli.
Nekem anyukám dolgozott 3 műszakban régebben, és azt csináltuk, hogy én suli után elmosogattam mindennap, meg rendet raktam, hétvégén meg együtt csináltunk egy nagyobb takarítást, amiben benn volt a fürdőtakarítás, mosás, felmosás, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!