Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, akik fizikai munkát 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik fizikai munkát 3 műszakban dolgoznak! Ti hogyan látjátok el a háztartást?

Figyelt kérdés
Milyen időközönként főztök? A párotok besegít nektek a főzésben, házimunkában? Vannak olyan napok nálatok is, amikor egyszerűen annyira fáradtak vagytok, hogy még az alapvető munkát is elhanyagoljátok?
2018. szept. 21. 10:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

En egy darabig voltam 3muszakos. Es igen elegge el lehet faradni! Ennek ellenere rendben volt a lakas...ketnaponta normalis valtozatos kajakat foztem. Mellette volt idom a kutyamra is meg hobbibra. Paromra meg baratokta. Jol kell beosztani az idot.

Nem laktam a parommal de sokat colt nalam es mindig segitett.

Ja es ez mellett igenyes es csinos is voltam.

2018. szept. 21. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Kicsit off, de akik műszakozva még otthon főznek 1-2 naponta, azok nem kapnak kaját melóban??? Ilyen tré munkahelyet még életemben nem láttam, errefele alap a dolgozók étkeztetése.. :S
2018. szept. 21. 14:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az főz otthon szerintem, akinek mondjuk gyerekei vannak.
2018. szept. 21. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

A gyerekeknek meg van menza, ill. én mindig is menüztem valahol gyerekkoromban. Eleve nincsenek is otthon a gyerekek ebédidőre...

Nekem gyerekem nincs, így erről nem tudok nyilatkozni, de se rám, se a páromra nem főzött az anyánk hétköznapokon. Meg úgy kb senkire se, akit ismerek :D

2018. szept. 21. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem akartam kitérni a menzára, reménykedtem, hogy nem kell külön szóba hoznom, mert nem mindenhol egyformán főznek, sok helyen éhesen mennek haza a gyerekek, és nem csak a finnyásabbja. Vagy nem is kell rosszul/keveset főzniük, mégis gyakori, mikor hirtelen olyan étvágya lesz a gyereknek, hogy egy lovat is meg tudna enni.
2018. szept. 21. 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Dragam tidod nem mindenki akar menzazni! Es lehet fozni ol estere is. A legtobb hejen meg aenza penzbe kerul es abbol inkabb fozok. Nalunk volt csak idom nem volt kedvem felmenni enni v hazavinni kajat!
2018. szept. 21. 14:50
 17/18 anonim ***** válasza:

"Nem akartam kitérni a menzára, reménykedtem, hogy nem kell külön szóba hoznom, mert nem mindenhol egyformán főznek"

&

"nem mindenki akar menzazni"

Tudom, pontosan ezért írtam, hogy lehet menüzni is kajáldákban, ételfutárnál, stb.

Mindegy, senkit nem akartam bántani, csak ez nekem nagyon fura, nem is igazán ismerek olyat, aki hétköznapokon főzőcskézik.

2018. szept. 21. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:
En csak le irtam ,h a baratnom ezt csinalja!!! En nem azt mondtam ,h ez normalis.Sot o a hulye ,de o is olyan szolga lelku tipus .
2018. szept. 21. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!