Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik fizikai munkát 3 műszakban dolgoznak! Ti hogyan látjátok el a háztartást?
En egy darabig voltam 3muszakos. Es igen elegge el lehet faradni! Ennek ellenere rendben volt a lakas...ketnaponta normalis valtozatos kajakat foztem. Mellette volt idom a kutyamra is meg hobbibra. Paromra meg baratokta. Jol kell beosztani az idot.
Nem laktam a parommal de sokat colt nalam es mindig segitett.
Ja es ez mellett igenyes es csinos is voltam.
A gyerekeknek meg van menza, ill. én mindig is menüztem valahol gyerekkoromban. Eleve nincsenek is otthon a gyerekek ebédidőre...
Nekem gyerekem nincs, így erről nem tudok nyilatkozni, de se rám, se a páromra nem főzött az anyánk hétköznapokon. Meg úgy kb senkire se, akit ismerek :D
"Nem akartam kitérni a menzára, reménykedtem, hogy nem kell külön szóba hoznom, mert nem mindenhol egyformán főznek"
&
"nem mindenki akar menzazni"
Tudom, pontosan ezért írtam, hogy lehet menüzni is kajáldákban, ételfutárnál, stb.
Mindegy, senkit nem akartam bántani, csak ez nekem nagyon fura, nem is igazán ismerek olyat, aki hétköznapokon főzőcskézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!