Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hànyszor fürdesz egy nap?
2. Hànyszor mosol fogat egy nap?
3. Szeretkezès előtt megtisztìtod a nemi szerved?
4.Mit teszel, ha egy egèsz napos közös program utàn szexre kerül a sor? Bevonulsz előtte a fürdőszobàba? Vagy tisztàlkodàs nélkül szexelsz?
5. Csòkolózol-e kaja utàn fogmosàs nèlkül?
Egyszer fürdök.
Kétszer mosok fogat.
Szex és fürdés: a szex eleve mindig fürdés után jön. Akkor az ember már úgyis meztelen, úgyis az ágyba veszi az irányt, valahogy természetesen jön akkor.
Igen, csókolok kaja után, DE ha tudom hogy csók várható, akkor nem eszem fűszeres ételt. Hagyma, fokhagyma, kolbi, stb ilyenkor kizárva.
1x
2x
Igen
Zuhany
Nem (8 eves kapcs, egyutt elunk, szerelmunk hajnalan nyilvan rohantam nonstop fogat mosni)
Egyszer fürdök (ha reggel megyek edzeni, kétszer)
Egyszer mosok fogat, reggel csak öblögetni szoktam szájvízzel.
Nem tudok úgy szexelni, ha gusztustalannak érzem magam. Egy párkapcsolatban benne vagyok a spontán szexben, de akkor sem kifejezetten büdösen. Ebben az esetben viszont kerülöm az orált.
Nincsenek fogproblémáim, szóval nem lesz büdös a szám csak azért, mert ettem. A nap nagy részében rágózom, ez nekem elég komfortérzetet nyújt fogmosás helyett is.
1x fürdök
1 vagy 2x mosok fogat
Általában igen, spontán aktusnál nem, de olyankor nem is engedem a nyalást
Igen szexelek simán fürdés nélkül(ha spontán jön a dolog)
Igen
Este szappannal és intim mosakodóval, reggel pedig sima vízzel zuhanyzok. Szex után is sima vízzel szoktam.
Reggel-este mosok fogat, szóval kétszer.
Fürdés után szeretek szexelni, mert a kölcsönös orál csak úgy megy. Viszont ha nincs kedvünk, időnk, lehetőségünk, akkor szex lehet fürdés nélkül is, csak orál nem.
A nagyon nyelves csókot alapból sem szeretem, nap közben inkább szájrapuszi van csak. Nyelves csók inkább szex közben, vagy nagyrészt fogmosás után. De ha épp úgy jön ki, akkor lehetne fogmosás nélkül is.
Egyszer,kétszer.
Háromszor.
Igen.
Igen.
Kaja után nem,bekapok legalább egy ragót meg iszok vizet.
1. hetente háromszor fürdök
2. Naponta egyszer, ha nem felejtem el
3. Csak akkor, ha azt mondja prosti, hogy előtte mossak meg
4. Prosti függő, nem mindegyik várja el , hogy szex előtt fürödjek
5. Nem, mert a csók a legtöbb prostinál már extrának számít (46 F, incel)
1. 1x
2.minden étkezés után
3. Ha van rá lehetőség igen, de ha elkap a hév akkor nem 🙃
4. Ugyanaz mint a 3.
5. Persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!