Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hànyszor fürdesz egy nap?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hànyszor fürdesz egy nap?

Figyelt kérdés

2. Hànyszor mosol fogat egy nap?

3. Szeretkezès előtt megtisztìtod a nemi szerved?

4.Mit teszel, ha egy egèsz napos közös program utàn szexre kerül a sor? Bevonulsz előtte a fürdőszobàba? Vagy tisztàlkodàs nélkül szexelsz?

5. Csòkolózol-e kaja utàn fogmosàs nèlkül?

2022. máj. 1. 05:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

2* fürdök

2. 2*

3. Igen

4. Ha van lehetőség akkor tisztálkodunk mind a ketten gyorsan

5. Igen

2022. máj. 1. 05:56
 2/19 anonim ***** válasza:
34%

1. Egyszer

2. Kétszer

3. Nem. (Körülmetélt vagyok, nem szokott olyan mocskos lenni a farkam)

4. Max közös fürdés ha a másik akarja, engem annyira nem izgat a dolog, persze függ attól is mennyire izzadtunk le.

5. Igen.

2022. máj. 1. 06:09
 3/19 anonim ***** válasza:
69%

Hànyszor fürdesz egy nap?

● Reggel-este 1-1

2. Hànyszor mosol fogat egy nap?

●minden kaja után! Erre nagyon kényes vagyok

3. Szeretkezès előtt megtisztìtod a nemi szerved?

●alap

4.Mit teszel, ha egy egèsz napos közös program utàn szexre kerül a sor? Bevonulsz előtte a fürdőszobàba? Vagy tisztàlkodàs nélkül szexelsz?

●Alap

5. Csòkolózol-e kaja utàn fogmosàs nèlkül?

●Max szájrapuszi

32N

2022. máj. 1. 06:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

1. egyszer-kétszer

2. Kétszer, napközben meg Listerine

3.igen

4.igen

5.Alapból sem nagyon szeretem a csókolózást, kaja után meg főleg nem.

34/f

2022. máj. 1. 06:36
 5/19 anonim ***** válasza:
46%

0,33-4 sokmindentől függ. Télen munkaszünetinapokon van, hogy három napig nem, de nyáron alap a napi 3.

Kevésszer. Egyszer. Most próbálok rászokni a kettőre.

Én már nem szeretkezem fizikailag. Túl semmi. De ha tenném, valszeg nem mosnám meg előtte.

Nem kerül sor szexre, mert az érzelmek túl nagyok ahhoz, hogy szexualitásnak helyet adjunk. Mintha ott lenne előtted életed legjobb kajája végtelenítve, és mellé száraz, minőségtelen, penészes kenyér.

De így valószínűbb, hogy mosakodnánk. Én igényes vagyok a tisztaságra és izzadt sem szerrtek lenni.

Igen, alap! Az érzelmek fontosabbak, hogy ne tegyem.

2022. máj. 1. 06:43
 6/19 anonim ***** válasza:
32%

Haromszor furdok egy nap, es nem mosom meg a farkamat szeretkezes elott, mert nem szeretkezem, mily meglepo.....

37F incel

2022. máj. 1. 06:44
 7/19 anonim ***** válasza:
51%

1×,

1×,

Nincs kivel, így emiatt nem;

Nincs kivel, így emiatt nem;

Nincs kivel, így emiatt nem. (F40)

2022. máj. 1. 07:08
 8/19 anonim ***** válasza:
65%

1. Télen ha nem megyek sehova, előfordul, hogy kimarad. Nyáron viszont naponta többször is egy igazán melegebb napon.

2. Egyszer

3. Ha tervezünk orált, akkor igen

4. Ha egy rendes szeretkezés, akkor fürdés. Ha egy gyors menet, akkor nem.

5. Közvetlen kaja után még sima puszit sem adok. Akár én ettem akár a másik. Zavar a kaja íze hogy még ott van. Legalább egy pár korttyal legyen leöblítve.

2022. máj. 1. 07:26
 9/19 anonim ***** válasza:

2x mosok fogat, igen megmosom, csókolózom,de nyilván nem hagyma után és nem 2percel kaja után

A négyes az trükkös,ha spontán nagyon megkivánjuk egymást akkor nem tusolunk,de ez nagyban függ a szituációtol is. Egy hegymászás után vagy sétálós, városnézős kocsikázós program után?

Nyilván jobb,ha letusolunk, legideálisabb a közös zuhany, majd irány az ágy.

2022. máj. 1. 08:31
 10/19 anonim ***** válasza:
Egyszer zuhanyzok, nyaron ha nagyon meleg van, ketszer, 2x mosok fogat, nem zuhanyzom direkt szex elott, maximum ha nagyon koszosnak erzem magamat. Csokolozom kaja utan.
2022. máj. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!