Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul hogy el akar menni férjem egy ilyen
legénybúcsúra?
Mondja meg a havernak, hogy persze, szívesen megy, de ugye meghívja :) Mert simán lehet, a "legénynek" eszébe sem jut, hogy másnak az többhavi fizuja lehet, amit eltapsoltat vele az ő ünneplésére. Persze értem én, biztos kíváncsi a párod, legalább az életben egyszer milyen lehet egy ilyen kanbuli, na meg be akar vágódni, mert az később jól jöhet. De mindenki csak addig nyújtózzon... :)
2022. ápr. 14. 13:29
Szerintem ha azt mondaná összeszedi a pénzt nyárig, hogy ti is nyaralni menjetek akkor is zavarna. Gondolom azért heccelik a haverjai is, mert érzékelik hogy nem csak a pénzről van szó.
2022. ápr. 14. 13:45
Tényleg itt mindenkinek csak az anyagiakkal van gondja? Aki meg beírja hogy esélyes, hogy csajozni is fog azt lepontozák. Nagyon naivnak kell ehhez lenni, nem csak a koszt pénz a lényeg. Na még ha egy napos lenne, de négy!
2022. ápr. 14. 13:57
Ha már házasok de még mindig azon megy a para, hogy csajozni fog ha elmegy valahova akkor minek kellett az az esküvő nekik? Akkor indítson válópert inkább, ne nyúzzák egymást.
2022. ápr. 14. 14:02
23: ha a férjemet csak az tartja vissza a félrekúrástól, hogy én nem engedem el, akkor az a házasság eleve egy rakás szar. Ha ennyin múlik a hűség, akkor pláne menjen, segítek csomagolni, de visszajönni nem kel.
2022. ápr. 14. 14:18
25. Igen, itt tudom mindenki marha önérzetes, ha nincs ez vagy az, akkor egyből kuka, lapát, csak az életben valahogy ezek a karakán megnyílvánulások valahogy elmaradoznak. Inkább magának mondja az ember megnyugtatásul. Az alkalom szüli a tolvajt mondást gondolom ismered. Lehet hogy a férj kikapcsolódni menne szimplán, de az, hogy mi történik majd olvashattad, nem a férjen, hanem a barátain múlik majd. Nagyon megnyugtató.
2022. ápr. 14. 14:26
Alapvetően az a probléma, hogy te ezt nem kommunikálod megfelelő minőségben, asszertív módon a párod felé.
Értem, hogy szeretnél megerősítést, de ez a kettőtök dolga. "Jogos" - e? Persze, ezek a te érzéseid. Vállald magad őszintén a pároddal szemben, mert ez a ti kettőtök élete. Intelligens módon, ha van szeretet, akkor mindent meg lehet beszélni. Így viszont elveszed magadtól az esélyt a közös megoldásra, ami egyébként epítené a kapcsolatot is...
2022. ápr. 14. 14:28
26: most erre mit mondjak? Ha nem a férjén, hanem annak a barátain múlik, hogy hűséges lesz-e, akkor gratulálok a párválasztáshoz :D
Btw, igen, az életben is ilyen vagyok, a férjem a hobbijából kifolyólag többször volt már napokat távol a haverokkal. Sosem cirkuszoltam ezen, mert ha meg akar csalni, akkor is meg fog, ha nem "engedem el", talál más alkalmat. Ahogy pl jövő hónapban én is a barátnőmmel megyek wellness hétvégére, mert rég találkoztunk, és ő sem cirkuszol egy percig sem. Vannak olyan emberek is, akiket nem kínoz folyton a magukkal kapcsolatos bizonytalanság, ezért képesek bizalmi kapcsolatra.
2022. ápr. 14. 14:42
26: Persze, bármi lehet, de szerinted mi a megoldás? Akkor senki nem megy semmilyen programra tekintettel arra, hogy a másik féltékeny lesz? Alkalom szüli a tolvajt, de ha valakiről feltételezem eleve hogy visszaél az alkalommal akkor nem engedem a közelembe nem? Vagy neked olyan barátaid vannak, akiknél attól tartasz hogy amíg elmés WC-re, kipakolják a táskádat? Hagyjuk már ezeket az okos mondásokat. Nem önérzetességről van szó, csak arról a tényről hogy arra jellemzően rámennek a kapcsolatok ha minden ilyesmi helyzetnek az a vége, hogy az egyik felet felemészti a féltékenység, vagy a másik felet a másik féltékenykedése ami lekorlátozza szükségtelenül, mert ebből nagyon kevesen tudnak úgy kijönni hogy mindkét fél nyerjen valamit.
2022. ápr. 14. 14:49
30/45 A kérdező kommentje:
Mi 100%-osan bízunk egymásban, én úgy érzem így a haverokkal csal meg úgymond. A karácsonyunk is haveri bulira lett elcs@szve, akkor éreztem magam hasonlóan.
További kérdések: