Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők.Számotokra milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Számotokra milyen egy visszataszító férfi? Akihez egy újjal se nyúlnátok? Külsőre és belsőre értem.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 14:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

14-15kommentiró a porig alázás nálam azt jelenti hogy addig alazol valakit szóban es tettleg amig ő magzatpozba összehuzza magat es meg se mer moccani, mert annyira kicsináltad, meg sem. Mozfulhat amig Te meg nem parancsolod neki, ha fel merne kelni mégis durvan belerugnal, vagy egyszerüen odavagsz neki valamivel! De amugy ezeket miert nem. Lehet privatban, sokan nem hinném ezeket szeretnek olvasni? Plane aki ebben kezdő es csak kamillazik itt...

En profi vagyok, filmeztem is stb...

2022. ápr. 2. 16:07
 22/32 anonim ***** válasza:
... 10-es voltam
2022. ápr. 2. 16:08
 23/32 anonim ***** válasza:
Az összes 35, max. 40 feletti fèrfi.
2022. ápr. 2. 16:09
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Az 50 èvesnek kinèző, 30 èves Balázs nálam is ilyen.
2022. ápr. 2. 16:53
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Kizáró okok:

-Igénytelen a foga, körme, bőre, haja. Ruhái, cipői koszosak. De ha kicsit öreg, kicsit kövér, kicsit csúnya az belefér.

-Antifeminista/álfeminista, homofób, fideszes. Irányítás mániás, önző esetleg irigy a sikereimre. Magyarul versenytársként kezel, nem partnerként.

-Elvárja, hogy mások mossanak, takarítsanak utána. Például az anyja vagy én. Önállótlan, elkényeztetett.

-Csóró. Én nem vagyok az és nem mennék a saját szintem alá. Vagy nagyon látnom kéne benne az ambíciót.

-Gazdag, de ha rólam van szó látványosan a fogához veri a garast. Szakítottam már emiatt.

Szóval összességében nálam sokkal fontosabb a személyiség és anyagi háttér, mint a fiatalság vagy jóképűség.

2022. ápr. 2. 17:16
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

#21: "a porig alázás nálam azt jelenti hogy addig alazol valakit szóban es tettleg amig ő magzatpozba összehuzza magat es meg se mer moccani, mert annyira kicsináltad"

De ennek mi értelme van? Nem értem. Minek csinál bárki is ilyet? Ez valami perverzió?

2022. ápr. 2. 18:11
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

26-os na erröl beszéltem, aki nincs benne ebben a világban az kamillazik! Nem simogatasrol szól ez, hanem a másik megalázásán!

No comment!

2022. ápr. 2. 18:20
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
#27: te dyslexiàs vagy, vagy szellemi fogyatékos? Esetleg mindkettő?
2022. ápr. 2. 18:48
 29/32 anonim ***** válasza:

Külső: nagyon rondán öreg, ráncosan lóg a bőre a testén is, illetve öregszaga van. Nagyon kövér, pl. 170 centihez 130 kiló és az mind szinte háj. Olyan alkatú, küllemű, mint Tutamhamon fáraó tudósok által rekonstruált kinézete. Látványosan rohadnak a fogai, büdös, béna bajsza van.

Belső: agresszió jeleit mutatja, rám akarja erőltetni mindenáron az akaratát. Drogos, nem csak marihuána, hanem ezek a veszélyes kotyvalékok, piál minden nap. Követelőző, az elején mindig szólok, hogy lehet csak egy alkalom lesz, de ezt nem fogadja el. Túrja az orrát, csapba/zuhanyzó a vízzel, ilyen gusztustalan szokásai vannak.

2022. ápr. 2. 19:14
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi a f.sznak tűnt el a "Balázska" kommentem? A többiek is ugyanúgy őt írták.
2022. ápr. 2. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!