Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más is van, akit szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van, akit szinte megfojt a párkapcsolata?

Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok. A barátnőm olyan szinten csimpaszkodik rajtam, amióta ismerem (5 éve), hogy kezdek tőle megbolondulni. Nincs semmi saját élete, nincs hobbija, nincs semmi teendője a lakáson kívül, mert home office -ban dolgozik. Néha szeretnék egy kis magányt, csak pár órát, de egyszerűen nem tudok sehogy megszabadulni tőle, 4 méternél nem megy messzebb tőlem soha, se éjjel, se nappal. Van saját lakása, de mindig velem akar lenni, és ez már nagyon irritáló, inkább lógás, mint szeretet. Ti hogy oldanátok ezt meg?

2022. márc. 28. 05:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Egy idiota vagy te #6.
2022. márc. 28. 09:17
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

8-nál a pont.

A barátnőd kötődési mintái sérültek, ezért szorongóan kötődik. Ezt gyerekkorából hozza.

"Szorongó-ambivalens kötődés:

Gyerekként nem bízik benne, hogy a gondozó ki fogja elégíteni a szükségleteit, mivel nem következetes a viselkedése, hol reagál a felhívásaira, hol nem, amitől a gyerek dühös, szorongó és bizonytalan lesz.

Felnőttként ez azt váltja ki, hogy retteg az elutasítástól, megszállott ragaszkodásával fojtogatóan hat a társára. Nagyon nehezen válik el a társától, nem szeret egyedül lenni. Igazából az összes kapcsolatát a gyerekkori szeretethiány hatja át. Nem a valódi szeretet és bizalom, hanem az érzelmi hiányérzet vezérli." (Pünkösdi Nóra párkapcsolati tréner).

Ezen csak úgy tudna segíteni ha pszichológushoz fordulna. Ezt meg kellene vele beszélni, mert így tönkre fog téged tenni lelkileg.

2022. márc. 28. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Szerencsére nekem normális párom van. Tervezzük az összeköltözést( a szüleim egyik lakásába). Nem érnem be egy ilyen semmilyen kapcsolattal, erre 10évesen vágytam . Az én kapcsolatokban sosem volt abból probléma , ha az egyikünk vagy a másikunk több együtt töltött időre vágyik. Egy kapcsolatban természetes dolog, hogy vágyik az ember a másik közelségére. Ez mellett van külön életünk , más a baráti társaságunk.

Nyilván ezen az oldalon a pasik csak ingyen dugásra,kajára és takarítónőre vágynak , számukra ez az ideális barátnő .

2022. márc. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!