Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, akit szinte megfojt a párkapcsolata?
Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok. A barátnőm olyan szinten csimpaszkodik rajtam, amióta ismerem (5 éve), hogy kezdek tőle megbolondulni. Nincs semmi saját élete, nincs hobbija, nincs semmi teendője a lakáson kívül, mert home office -ban dolgozik. Néha szeretnék egy kis magányt, csak pár órát, de egyszerűen nem tudok sehogy megszabadulni tőle, 4 méternél nem megy messzebb tőlem soha, se éjjel, se nappal. Van saját lakása, de mindig velem akar lenni, és ez már nagyon irritáló, inkább lógás, mint szeretet. Ti hogy oldanátok ezt meg?
Minél kevesebbet lennék otthon. De inkább kiraknám a fenébe. Nemár hogy az ember a saját lakásában ne lehessen nyugodtan…
Az ilyen nők kegyetlenül kitudják készíteni az embert.
2022. márc. 28. 05:45
2/13 anonim válasza:
Nem is tudom…talán beszelgess vele? Öt év alatt azért ez felmerülhetett volna…
2022. márc. 28. 05:54
3/13 anonim válasza:
Igen az a bűvös home office csak rátett egy lapáttal az egészre. Én már az elején megmondtam, hogy hülyeség és nem szabad! Itt egy eredménye. Én megmondanám, hogy figyu nagyon örülök, hogy ennyi idő után is ennyire szeretsz és ennyire velem akarsz lenni, de én szeretnék egy kicsit pihenni, olvasni. Kérlek menj el addig boltba, tankolj, mosd le a kocsit stb. Ráadásul az ilyen nők általában pszichopaták. Ebben nekem van tapasztalatom. 2 évig volt hasonló párom, szerencsére távkapcsolat volt, de kiderült, hogy feltörte a facebookomat és azt leste kivel mikor beszélek. Igazából egy ismerősnek hála derült ki ez a facebookos dolog, amikor egy idő után odajött hozzám és megkérdezte, hogy minden rendben, mert egész éjjel belépve voltam. Párom akkor még tanult, én meg 3 szakoztam és ez az ominózus dolog éjjeles héten fordult elő. Jött a karácsony még abban az évben, nagyon nehezen tudtam magamat rászánni, de még jópofát vágtam a dolgokhoz. De új év után nem sokkal feladtam. Megismertem mást és ezt olyan szinten nem fogadta jól, hogy trágár üzeneteket küldött az én nevemben az ismerőseimnek, beleértve a kollégáimnak is. Kis híján ez a munkámba került.
2022. márc. 28. 05:55
4/13 anonim válasza:
Azt azért hozzátenném, hogy miután szétmentünk jelszót változtattam, de azt is feltörte.
2022. márc. 28. 05:56
5/13 anonim válasza:
Én nő vagyok én meg szoktam kérdezni a páromat, hogy szeretne e kicsit egyedül lenni, mert mi is a 8 óra munkáját leszámitva nonstop együtt vagyunk. Mondjuk nekem nincs külön lakás és ő jött hozzám, tehát ezt ő mérlegelte. De 4m-nél messzebb mi se tudunk lenni egymástól. :-D Én jobban aggódom, sokszor kérdeztem nem lesz e ez gond, de amikor meg egyszer lehetősége lett volna egy egész hétvégét külön tölteni, akkor meg pont ő hiányolt :-)
Szerintem nincs más mint meg kell beszélni vele hogy legalább napi 1-2 órákra menjen el. Az se derül ki hogy ti most összeköltöztetek akkor (gondolom) vagy csak "ottragadt" ? Mert ha együtt éltek akkor kicsit fura visszaküldeni a saját lakásába...
2022. márc. 28. 06:05
6/13 anonim válasza:
36 évesen szerintem lehetne már annyi eszed, hogy te magadtól is rá gyere. Ennek nincs jövője, tini kapcsolat szint kell neked, neki több .
2022. márc. 28. 06:18
7/13 anonim válasza:
#6: Igen, mert aki nem akarja, hogy folyamatosan a nyakan lognak es szeretne egy kis en idot, az meg tini, ugye? Agyam eldobom itt ettol az asszonysutyorgos szinttol...
Kerdezo, ulj le vele atbeszelbi.
2022. márc. 28. 06:34
8/13 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy a párod szorongóan kötődő típus. Sajnos nincs reális esély arra, hogy az ilyen ember megváltozzon, úgyhogy a problémádra nincs megoldás. Egész kapcsolatotokban csimpaszkodni fog rád, és az esetleges kényszerből fakadó távolságot mindig szorongással éli majd át. Úgyhogy lényegében amíg a kapcsolatotok tart, két rossz között választhatsz: vagy ő fog szorongani, vagy te fogsz fuldokolni. Neked kell eldöntened, hogy ebben a létformában meddig vagy hajlandó élni.
2022. márc. 28. 08:01
9/13 anonim válasza:
Igazából lehet rajta változtatni, de ehhez az kell, hogy a rosszul kötődő fel ezt felismerje. Általában ha elég értelmes, akkor ezen egy beszélgetés segít, ha meg nem, akkor csak a szakítás (talán).
2022. márc. 28. 08:13
10/13 anonim válasza:
Enyém is unatkozik egyfolytában. Hamarosan véle lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!