Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom elmegy fürdeni, majd megtörölközik, a fehér törölköző csupa fekete lesz..Ti mit tennétek a helyemben?
Nem azért megyünk fürdeni, hogy tiszták legyünk?🤔
Vagy most mivan?😵🤯
Hogyan hívjam fel erre a figyelmét, hogy ne legyen sértő?
Vagy nyugodtan legyen sértő, mert ez full igénytelenség?
Elment az együttléttől is a kedvem..
Help
A felső mondatom a 7# nek szól.
8# ezek után kicsit félnék megtudni hogyan tisztálkodik..
Ez most nagyon bennem maradt.
9!
Milyen poén? :D
Nálunk szuper előjáték szokott lenni, hogy elmegyünk közösen fürdeni. Meztelenül megfürdetjük egymást, simogatjuk a másikat, ez olyan földöntúli dolog lenne?
Meg hát írod, hogy elmegy fürdeni. Hát akkor csak zuhanyzik, nyilván hallod ahogy folyik a víz, nem? Meg mikor befekszik melléd, csak érzed rajta, hogy már nem büdös. Tehát akkor fürdik.
A 7-es vagyok!
Nem viccből írtam. Párkapcsolatban nálam alap a fekete törölköző, fekete alsógatya, fekete zokni. Jobb a békesség! És nem kell órákat készülődnöm a tökéletes estékhez.
Plusz a zokninál van még egy előnye ha csak feketét használsz. Mégpedig, hogy nem kell őket párosítgatni. Egyszerűen csak összeraksz kettők és begömbölyíted!
Órákat?
Dehogy...
Úgy kb délután 4-5 között kezdem és 8ra végzek.
23éves vagyok, mondhatni friss kapcsolat.
Van ilyen korú a közeledben? Ha igen, akkor tudod, hogy nekünk a legapróbb dolognak is tökéletesnek kell lennie.
16!
Nem, szívem, amit te csinálsz az már a túltolás kategóriája :D
Nem tudom mit csinálsz 3-4 órán keresztül, de nekem 2 óra készülődés alatt megvan a borotválkozás, fürdés, smink, ruci és rendrakás is.
17#
Milyen borotválkozás életem? 🤣
Borotválkozni a pasik szoktak 🙄
Én gyantázok, nem vagyok pasi hogy majd nekem borostám nől itt ott 🤮
És a telefont sajnos nem lehet az arcunkra ragasztani hogy majd snapchaten keresztül nézi az arcunkat a párunk.
Élőben nincs filter, a sima és hibátlan arcbőrt el kell érni megfelelő arcápolással 😉 ezekhez viszont idő kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!