Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg vannak olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan fiatal nők is (30 alatt), akiknek egyáltalán nem udvarolnak a férfiak? Ti hallottak már ilyenről?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 19:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Persze Bazsi vannak, nekem is mondta már csaj, hogy neki senki nem udvarol, erre rákérdeztem, hogy mi van azzal a 4 sráccal akikkel b444szik, erre besértődött.
2022. márc. 23. 19:58
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
A gyakori tele van ilyenekkel, rengeteg olyan kérdést lehetett régebben is olvasni, hogy náluk miért nem kezdeményez soha senki. De ha meg kezdeményezel (és legyél akármilyen normális is), akkor mindig van valamilyen kifogás, hogy ő neten nem ismerkedik, mert..., meg gyakorlatilag sehol sem ismerkedik, mert... Én már megtanultam, hogy amelyik nő így kezdi, azt nagy ívben el kell kerülni, puszta idő- és energiapazarlás a vele folytatott beszélgetés, mert két hét után is ugyanúgy lepattint, mint ha két nap után hívnád el.
2022. márc. 23. 19:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Persze. Nem csak az a nő, akire felfigyelsz.
2022. márc. 23. 20:03
 4/15 anonim ***** válasza:
47%
#3: Annak azért csak van valami oka, ha valakire nem figyelnek fel a férfiak. Az ilyen nőknek nem a többi nőt kellene irigyelniük, hanem tenniük azért, hogy rájuk is felfigyeljenek. Ha meg kezdeményez náluk valaki, akkor becsüljék meg a lehetőséget. Én nem egy ilyen lánnyal próbáltam ismerkedni, de érdekes módon kb. mindig kudarcba fulladt a dolog, hiába strapáltam magam.
2022. márc. 23. 20:15
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

4 ugye ez a rész :"Annak azért csak van valami oka, ha valakire nem figyelnek fel a férfiak. Az ilyen nőknek nem a többi nőt kellene irigyelniük, hanem tenniük azért, hogy rájuk is felfigyeljenek." fordított nemekkel is így van szerinted?

Vannak, nálam se áll sorba senki. Nekem igényem sincs rá, mert kapcsolatban vagyok, de, mikor egyedül voltam se tolongtak a jelentkezők.

A nők többségénél nincs egymást taposó sor az ajtóban, azért tenni is kell aktívan. Közösségbe járni, ismerkedni, vagy különböző társkeresőkre regisztrálni, ott aktívan jelen lenni, stb. Nem azt mondom, hogy ettől sérvet kell kapni, csak, hogy nem reális, amit az oldalon a férfiak egy része képzel.

2022. márc. 23. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
#5: Igen, a férfiak is tehetnek a kapcsolatért, csak van egy "pici" különbség a két nem között. Tudniillik az, hogy a nők 99%-a soha a büdös életben nem fog kezdeményezni, még ha fel is figyelnek valakire. (Egyébként sok nő mondja, hogy ha kezdeményez, akkor qrvának fogják tartani. A nagy titok csak abban rejlik, hogy nem qrvásan kell csinálni, és minden rendben lesz.) Szóval ha egy férfi is tesz azért, hogy rá felfigyeljenek, attól még ugyanúgy neki kell kezdeményeznie, míg ha egy nő tesz azért, hogy felfigyeljenek rá, akkor neki nem kell kezdeményeznie, és valószínűleg nem is fog.
2022. márc. 23. 21:56
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

"Ha meg kezdeményez náluk valaki, akkor becsüljék meg a lehetőséget."

Ez egy tévedés, nem kell csak azért térdre rogyni valaki előtt, mert csak ő van.

2022. márc. 23. 22:17
 8/15 anonim ***** válasza:
21%
#7: Nem térdre rogyni kell, csak nem kell úgy eldobni a másikat, hogy alkalom sincs egymás jobb megismerésére. Vagy akkor az ilyenek ne picsogjanak, hogy rájuk soha egyetlen férfi sem figyel fel, mert mindegyik pasi disznó, és csak a jó nők után kajtatnak. De mindegy is, mert ahogyan írtam is, amelyik nő azzal indít, hogy rá sosem figyelnek fel, azt már messziről kerülöm.
2022. márc. 23. 22:27
 9/15 anonim ***** válasza:
De ha nem szimpatikus neki? Szerintem merő megalázás azt mondani valakinek, hogy "te legyél ezért ám hálás".
2022. márc. 23. 22:41
 10/15 anonim ***** válasza:
40%
#9: Hát figyelj, ha én olyan rohadt elhanyagolt lennék, hogy senki rám se nézne, akkor legalább egy komolyabb beszélgetésre esélyt adnék a másiknak, akár még egy találkozásra is, mert sosem lehet tudni. Az egyedüli dolog, ami sehová sem vezet, a picsogás, hogy "jajistenemmilyenrossznekemmertsenkirámsenézsoha". Az ilyen emberek esetében mindig mindenki más a hibás, csak ők nem. Vagy válogatnak, vagy egyedül maradnak, ez a két választási lehetőségük van. Részemről a téma lezárva, amelyik nő a mai világban egyetlen érdeklődőt sem tud keríteni, azzal már nagy baj van.
2022. márc. 23. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!