Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ósszeköltözés, na de így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ósszeköltözés, na de így?

Figyelt kérdés

A barátomnál lakik még az exe, merthogy elvileg még nem tud elköltözni. Néhány hetet kért, de eddig semmi nem látszik hogy változott volna.

Vagyok ott párszor, a nő nem akadékoskodik, köszönünk vagy váltunk 1-2 szót, majd elmegy hogy ne zavarjon.

Viszont most már kezdek erre teljesen rámenni idegileg... Mindenki elfordult szinte tőlem hogy lehetek ilyen nyomorult, meddig tűröm. Igen tudom hogy az vagyok! De szerettem volna kitartani és csak kis időről volt szó nem hónapokról.

A barátom meg mindig mondja hogy költözzek oda, nem lesz baj. Sok feszültséget okoz ez.

Nekem abban a városban van az iskola, közelebb lenne jóval mint napi 4 óra vonat, na meg szeretnék elindulni is vele, de így nem. Így nem akarok.

Közös albérletük volt igaz a barátom nevén, bármikor kitehetné de nem tudja hova.

Nem kérem a sarazást, így is kapom mindig.

2022. márc. 22. 07:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki szerelmes, akkor sok butaságot képes csinálni. Ugyanez van a szeretői viszonyoknál is. Egy szerető képes éveket várni mikor válik el a pasas. De az az esetek többségében nem válik el.

A tanulópénzt mindenkinek magának kell megfizetni.

A kérdező legalább annyit megtett, hogy kiírta ide a kérdését, és elgondolkodik (megfogadja) a válaszokat. Sokszor egy kívülálló jobban rálát a sztorira, mert nem érintett érzelmileg.

2022. márc. 22. 13:34
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"Néhány hetet kért, de eddig semmi nem látszik hogy változott volna."

Ő kért türelmet, meg is kapta. 3 hónap eltelt, és nem tartja a szavát.

2022. márc. 22. 14:55
 23/29 A kérdező kommentje:

Napok óta töröm magam ezen.

Most megírtam neki hogy vége, nem birom ezt tovább. Ne is keressenek soha többet, én sem fogom. Letiltottam mindenhonnan.

Rohadt nehéz mivel tényleg nagyon szeretem, de be kellett látnom hogy csak második vagyok. Beszélni felesleges lett volna, ezerszer próbáltam de a sz.r végül mindig én lettem, mivel nem tartok ki mellette. Így tényleg nem tudok.

2022. márc. 22. 16:32
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tudatosan, de kevesebbre értékeled magad mint kellene.

Talán ezért mentél bele ebbe. Ugyanis már az első alkalommal, amikor ott volt az ex, meg kellett volna szólaljon benned a vészcsengő.

Nincs ezzel gond, legközelebb okosabb lány leszel.

2022. márc. 22. 16:43
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy kérdező?

Szerintem még fiatal lehetsz, előtted az élet.

Vannak még rendes pasik, akik nem olyan lakásba akarnak beköltöztetni, ahol ott van az exük.

2022. márc. 22. 16:46
 26/29 anonim ***** válasza:
76%

Írta hogy egyetemre jár, tehát max 23 éves.

Persze hogy vannak rendes fickók.

2022. márc. 22. 16:50
 27/29 anonim ***** válasza:
Hát a rendes fickók olyanok akik eltartják a nőt meg vesznek neki ruhákat, nem olyanok akik igazából az exüket veszik meg.
2022. márc. 23. 06:00
 28/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok

A héten végre kiköltözött az ex nő, talált szobát.

Most az újrakezdés reményében kaptam üzenetet. Azóta se hevertem ki ezt az egészet, és bár még mindig szeretem ezek után is, egy porcikám sem kíván odamenni. Egyikünk sincs jól. Én meg nem akarom a királykisasszonyt játszani de ezek után nekem már olyan más az egész, nem tudom hogy érdemes lenne ezt újra kezdeni.

2022. ápr. 15. 12:37
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, eszedbe ne jusson újrakezdeni vele!

A pali is kapcsolatfüggő, meg manipulatív is, ebből csak rosszul jöhetsz ki, ha visszamész hozzá. Zárd le magadban, dolgozd fel és tanulj belőle!

2022. ápr. 15. 23:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!