Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy viselitek amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek amikor a férjetek Forma1 et motogpt néz?

Figyelt kérdés
Mit csináltok addig?

2022. márc. 20. 16:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
#10 ennek a válasznak az olvasásától is elfáradtam 👍
2022. márc. 20. 18:02
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Szerencsére nem vagyok olyan nyomorult élettelen senki, hogy nélküle ne tudjam elfoglalni magam.

Amúgy a MotoGP-t én is nézem.

2022. márc. 20. 18:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Elfoglalom magam a saját hobbaiaimmal. Olvasok, filmezek, játszom valamit, sorozatozom, sütök, beszélgetek a barátnőimmel.
2022. márc. 20. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nézem vele.

Focit nem szeretem. Olyankor elfoglalom magam valamivel. Két órácskát csak tudok nélküle is létezni.

2022. márc. 20. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap éppen vizsgára tanultam, miközben ő forma 1-et nézett. Máskor, ha épp nincs dolgom, akkor pakolok, takarítok, vasalok, főzök, netezek, olvasok, pihenek, stb. Ha van életed, érdeklődésed, dolgod a párodon lógáson kívül, akkor nem nehéz elfoglalni magad. Néha kifejezetten élvezem, hogy egyedül, csendben intézhetem a dolgom és közben hallgathatok mondjuk egy podcastet, ameddig a párom mást csinál.
2022. márc. 21. 07:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked is legyen hobbid.
2022. márc. 21. 09:58
 17/19 anonim válasza:
100%

Nézem vele.

Forma-1-et annyira nem szeretem, de a MotoGP-t nagyon.

2022. márc. 21. 15:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Együtt nézzük kényelmesben, én elalszok rajta nem sokkal majd néha ő is ha nem izgalmas. Esetleg sütök valamit mellé, vagy nasit készítek.

Öregesen hangzik, de ezek szoktak lenni a legjobb hétvégi pihenések együtt amikor itthon van. :)

Ő szereti és várja is mindig, nem probléma.

2022. márc. 22. 09:47
 19/19 anonim ***** válasza:
78%
Azt nez, amit szeretne. Nem ulok le melle, mert a forma 1nel nagyobb butasagot el nem tudok kepzelni, de mit zavar az engem, ha o nezi?!
2022. márc. 22. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!