Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek a párotok/férjetek/feleségetek nem azonos nemű barátait?
Nálunk nincsenek ilyenek. De mondjuk olyan se, hogy én dzsuvázok más bulikája után, mert nem vagyok senkinek a csicskája.
Ezt nem tudja sok nő felfogni, hogy nem panaszkodni, meg mártírkodni kell, hanem már az elején megosztani az otthoni teendőket, nem 2.anyucit, meg bejárónőt játszani, hogy megfeleljetek, aztán azon kapjátok magatokat, hogy a ti nyakatokba van varrva minden szar, a kedves férj/apuka meg bulizik és fa$zt ver....
Mi is szoktunk ilyet nèha, de nem így, ahogy nálatok megy. Ilyenkor èn is benne vagyok a "buliban", a gyerekekre mindkettőnk figyel, ha meg úgy van, hogy most tènyleg ki akarunk kapcsolódni, akkor átvisszük őket a mamához. Ès utána is együtt takarítunk, pakolunk el. Szerintem ez így normális, ès nem úgy, hogy háziszolgat kreál belőled. Nem èrtem mièrt hagyod. Mert bevágja a manipuláló szöveget, hogy házisárkány vagy?
Nyugodtan megmondhatod neki, hogy se hazisarkány nem vagy, sem pedig szolga, hogy őket körülugrald, meg takaríts utánuk. Lehet bulizni, semmi akadálya, de ha az ő bulija, ő barátai, akkor teremtse meg ő a körülmènyeket, ès utána is csillogjon villogni minden, te ehhez nem aszisztálsz, nem a te dolgod. Ès ennyi. Nem kell veszekedni vele, kiabálni, szèpen nyugodtan ezt oda mondani, aztán emèssze meg.
Ha ezek után támadólag lèp fel, azzal ne foglalkozz, csak manipulálni akar a hisztijèvel, hogy elèrje amit akar, ki legyen nyalva a sgge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!