Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Amikor a párotoknál vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a párotoknál vagytok aki a csaladjával él, hogyan zajlik a fürdés? Meg a reggelek?

Figyelt kérdés

Kicsit felek a furdestol, nem tudom mikor menjek el furdeni, meg azt se tudom a parommal egyutt menjunk e. En ezt megmondom oszinten kellemetlennek tartom hogy ott van az anyja az apja a huga en meg elkezdjek ott furdeni. Nem tudom ez hogyan mukodik. Torolkozot meg tusfurdot vigyek magammal? Szeretnek venni de nem akarom hogy rosszul nezzenek ram emiatt

Ti hogy csinaljatok?

Es a reggelek hogyan zajlanak amikor otthon van mindenki?

Szoktatok egyutt reggelizni vagy semmi ilyesmi? Mindenki eszik amikor felkel azt amit talal? :D

22L párom 23

2022. márc. 17. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én annó vittem magammal tusfürdőt, később amikor otthonosabban mozogtam akkor már sampont és balzsamot is.

Én megkérdeztem, hogy mikor szabad a fürdőszoba, ki mikor szokott fürdeni és mindenki rutinja utánra időzítettem a fürdésemet.

Elmondtam, hogy én mindig este fürdőm, reggel csak cicamosdást csinálok.

Ez azért volt fontos, mert akkor reggel mindig én kezdhettem a fürdőszobában, mivel a többieknek több idő kellett. Az én 10 percem meg semmit nem zavart be.

Plusz akkor nem a leggányabb pizsimet vettem fel, meg amíg volt esély, hogy pizsamában találkozom a családtagokkal addig vettem fel bugyit a pizsama nadrág alá, egy melegítő felsőt vagy köntöst amikor reggel kiflangáltam és bevittem magammal a váltó ruhákat.

De én otthon is mindig úgy fürödtem, hogy vittem magammal a fürdés utáni göncöket.

2022. márc. 17. 19:35
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Én most szingli vagyok de tesómmal és anyummal lakom, tesómnak gyakran itt a barátnője.

Törülközőt vett neki anyum, amit a tesóm bn-je kapott kifejezetten neki vette.

3 fürdőnk van, de eredetileg (amióta az eszemet tudom) csak a fentit (ahol a hálók is vannak) használtuk/juk fürdésre, de egy ideje anyum már az egyik lentiben fürdik, szóval így már csak én és a tesómék használjuk ezt a fürdőt.

Ők többnyire együtt zuhanyoznak, ami pl.: nekem fura de végülis nem az én dolgom:D

Tusfurdőt gondolom eddig a miénket használta de egy ideje látok itt olyat is amit nem én vettem szóval akkor hozott magával, meg sampont is.

Mi általában teljesen össze-vissza kajálunk, közös evés max hétvégén de nálunk abszolút nem is volt ez annyira szokás, de ők többnyire együtt esznek.

Azt hozzá kell tennem, hogy ők két éve együtt vannak mi meg abszolút családtagként kezeljük, tehát engem is látott már kócosan ezerszer, nyilván nem egy szál csöcsben mászkálok itthon, de csak azért nem veszek fel pl melltartót a pizsama alá mert a bátyám párja itt alszik. Sőt egyszer zuhanyzás közben is rámnyitott egyszer véletlen:D

Anyum is simán mászkál törülközőbe csavarva ha itt van, szóval idővel ezek a gátak feloldódnak.

2022. márc. 17. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!