Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a párotoknál vagytok aki a csaladjával él, hogyan zajlik a fürdés? Meg a reggelek?
Kicsit felek a furdestol, nem tudom mikor menjek el furdeni, meg azt se tudom a parommal egyutt menjunk e. En ezt megmondom oszinten kellemetlennek tartom hogy ott van az anyja az apja a huga en meg elkezdjek ott furdeni. Nem tudom ez hogyan mukodik. Torolkozot meg tusfurdot vigyek magammal? Szeretnek venni de nem akarom hogy rosszul nezzenek ram emiatt
Ti hogy csinaljatok?
Es a reggelek hogyan zajlanak amikor otthon van mindenki?
Szoktatok egyutt reggelizni vagy semmi ilyesmi? Mindenki eszik amikor felkel azt amit talal? :D
22L párom 23
Én elég régóta együtt vagyok a barátommal, már nem emlékszem, pontosan hogyan alakult ki a dolog. Tusfürdőt viszek, törölközőt ad, és ez fordítva ugyanígy. Szerintem ebben semmi kellemetlen nincs, mindenki szokott fürdeni, más kérdés, hogy utána nyilván nem egy szál bugyiban megyek ki :D
Annyiban könnyebb dolgom van, hogy barátoméknál két fürdő van, egyiket a szülők használják, másikat a barátom és a tesója.
Mi szoktunk együtt reggelizni, szinte mindig szólnak a szülők, hogy menjünk mi is. Ritka, ha külön eszünk.
23L
Es hany ora fele szoktal furdeni?
Bocsanat ha hulyenek tunok, de nem voltam még igy es erdekelne minden :)
Én a volt pároméknál ebből nem csináltam ügyet. Közösen mentünk , ebben semmi ciki nincs. Törölközőt, tusfürdőt, stb nem vittem magammal. Ők adtak. Otthoni ruhában mentem ki a fürdőből( meg úgy általában abban voltam.)
Reggelizni általában külön ettünk , de volt, hogy együtt . Nálunk a tesómék együtt járnak fürdeni ( azt a fürdőt amúgy csak én használom), reggelizni hol együtt , hol külön szoktunk .
En azt nem ertem miben mas a pasid szuleinel furdeni, mintha barki masnal lennel vendegsegben?
Nyilvan mindenki megfurdik kisebb-nagyobb gyakorisaggal, ez az elet resze, nem hiszem h nagy feneket kene neki keriteni...
Ha valaki azt írja, hogy este 8-kor megy fürdeni, akkor te is akkor fogsz? Mikor ott vagy, kérdezd meg a barátodat, hogy hogy van náluk - simán el tudom képzelni, hogy van, akinek ez egy fix program, és mondjuk az apja mindig közvetlen vacsi után megy. Aztán mikor üres a fürdő, elmész zuhanyozni. Nem mennék a párommal, mert minek, gondolom, úgyis csak egy gyors zuhany lesz. Tusfürdőt szerintem vigyél, a törölközőt meg kérdezd meg a barátodtól.
Ahogy valaki írta, csináld úgy, ahogy akkor csinálnád, ha egy barátnődnél aludnál.
A reggeliről pedig - durvát fogok írni - szintén kérdezd meg a pasit. Lehet, hogy a szülei nem is reggeliznek. Vagy korán kelnek és már 6-kor esznek.
Ti amúgy nem szoktatok beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!