Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés dilemma?
33 éves férfi vagyok és hamarosan egy éve leszek együtt a barátnőmmel (27). Ismerjük egymás családját, látogatjuk őket, járunk egymás barátaival ide oda, nyaralni.
Nem egy városban lakunk és dolgozunk.
Havonta általában 1 hétvégét töltünk együtt és hetente két-három alkalommal tudunk egymásnál aludni.
Múltkor beszélgettünk az együttélésről és mondtam neki, hogy én még nem tartok ott. Erre ő megsértődött és mondta hogy ez nagyon rosszul esik neki, és a szakításon gondolkodik, mert szerinte akkor sehová se tartunk.
Most tényleg ennyire fontos ez?
Családot, házasságot akarok ha eljön az ideje.
Bár nő vagyok, de én másként látom ezt, mint a többi válaszoló. Egy év még nem a világ, mi is két év után költöztünk össze a párommal, pedig 8 évvel idősebbek vagyunk a kérdezőnél.
Esetleg beszélgethetnétek arról, hogy te mikor terveznéd. Az egy dolog, hogy most még nem szeretnéd, de felvázolhatnál neki opciókat, hogy találhassatok egy középutat a megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!