Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés dilemma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés dilemma?

Figyelt kérdés

33 éves férfi vagyok és hamarosan egy éve leszek együtt a barátnőmmel (27). Ismerjük egymás családját, látogatjuk őket, járunk egymás barátaival ide oda, nyaralni.

Nem egy városban lakunk és dolgozunk.

Havonta általában 1 hétvégét töltünk együtt és hetente két-három alkalommal tudunk egymásnál aludni.

Múltkor beszélgettünk az együttélésről és mondtam neki, hogy én még nem tartok ott. Erre ő megsértődött és mondta hogy ez nagyon rosszul esik neki, és a szakításon gondolkodik, mert szerinte akkor sehová se tartunk.

Most tényleg ennyire fontos ez?

Családot, házasságot akarok ha eljön az ideje.

2022. febr. 22. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Bár nő vagyok, de én másként látom ezt, mint a többi válaszoló. Egy év még nem a világ, mi is két év után költöztünk össze a párommal, pedig 8 évvel idősebbek vagyunk a kérdezőnél.

Esetleg beszélgethetnétek arról, hogy te mikor terveznéd. Az egy dolog, hogy most még nem szeretnéd, de felvázolhatnál neki opciókat, hogy találhassatok egy középutat a megoldásra.

2022. febr. 22. 10:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit a barátnődet is megértem. Nekem másfél év után jött el a "mostmár nagyon összeköltöznék", szerencsére barátom is. De őszintén én se várnék éveket valakire aki össze se hajlandó költözni. Mert házasság előtt célszerű együtt lakni jó ideig, gyerek előtt meg pláne. Férfiként nagyon könnyen várnak az emberek, meg könnyű leszólni a nőket is hogy "csak vegye el valaki őket", de azért ne felejtsük el, hogy egy férfi 50 évesen is lehet apa, de egy nőnek 35 fölött romlanak az esélyei.
2022. márc. 8. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!