Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés dilemma?
33 éves férfi vagyok és hamarosan egy éve leszek együtt a barátnőmmel (27). Ismerjük egymás családját, látogatjuk őket, járunk egymás barátaival ide oda, nyaralni.
Nem egy városban lakunk és dolgozunk.
Havonta általában 1 hétvégét töltünk együtt és hetente két-három alkalommal tudunk egymásnál aludni.
Múltkor beszélgettünk az együttélésről és mondtam neki, hogy én még nem tartok ott. Erre ő megsértődött és mondta hogy ez nagyon rosszul esik neki, és a szakításon gondolkodik, mert szerinte akkor sehová se tartunk.
Most tényleg ennyire fontos ez?
Családot, házasságot akarok ha eljön az ideje.
Mire szeretnél házasságot, családot vállalni, ha előtte nem költöztök össze? Illetve ha 1 év nem volt elég, hogy kedvet kapj az összeköltözéshez - 33 vagy, nem 17 - akkor mennyi idő lehet ehhez elég?
Én is megsértődnék...
Én is 27 éves nő vagyok, látom a korosztályomon, hogy sok nőnél beindul ez a "a következő barátomnak kell az igazinak lenni, mert kezdek lemaradni" , ha pedig úgy látszódik, hogy a férfi nem szeretne x idő után "szintet lépni" a kapcsolatban, inkább szakítanak és mennek megtalálni a következő nagy Ő-t, mert nekik nincs ilyenekre idejük. Én azért néha elgondolkozom, hogy ennyire érdektelen számára a másik?
Én 2,5 éve vagyok a párommal, fél év múlva fogunk összeköltözni, de ha Ő nem érezné és nem mondaná, hogy szeretné, nem erőltetném. Ha tényleg szeretjük egymást, ezt megérteném és majd visszatérnénk rá.
De sokaknak tényleg fontos az idő faktor, illetve azt is látom, hogy vannak nők, akiknek nem is igazán a másik személye lényeges, csak hogy végre találjon valakit, akit be tud "illeszteni" az elképzeléseibe.
Szerintem teljesen normális, hogy még 1 éve sem vagytok együtt és nem érzed azt, hogy össze szeretnél költözni. Ameddig pedig nem érzi az ember, szerintem felesleges ezt erőltetni, vissza lehet erre később is térni, főleg ha úgy érzed, ezért a kapcsolatért megérné.
Ha neked még nem tart ott a kapcsolat, akkor ne menj bele a játszmáiba.
Ő már 27 éves, szerintem most tart ott, hogy kb bárkinek, csak hagy szüljön már, meg pattinson neki valaki hirtelen egy lakhatást össze.
3 éves vagy, igen, már nagyon nem fiatal srác, de a havi 1 hétvégékből amúgy nem is lesz komoly kapcsolat.
Mondjuk, az más kérdés, vajon neked nincs nagyobb igényed komolyabbra, amúgy, vagy VELE nincs igényed? Ezeket jobb lenne tisztázni...
Én is 3 év után engedtem el az első fiúm, mert ő házasságot akart én meg nem, aztán rájöttem, vele nem akartam csak...
Nem erőltette, sem a szülést, még a munka miatt a gyerek nála legalább 3 évig nem jöhet szóba...
Sokat gondolok rá, mikor nem vagyunk együtt hétvégén de nem tudom általában máshogy megoldani.
Másik barátnőimmel se voltam együtt általában hétvégente, szóval nem értem...
Akkor az tárgytalan, de lényegtelen is.
De ő már egy 27 éves nő.
Mindenki körülötte házas, jön a gyerek, családi nyaralás, ő meg még összekötözni sem tud veled.
Ez egy olyan helyzet, hogy patthelyzet.
Ha te nem érzed magad készen ennek, akkor ne erőltesd, de ő se fog várni rád, mert keresi a kövi "nagy Ő-t, ahogy fentebb is írták. Mondjuk, az már más tészta, hogy ezek a nagy Ő-k valójában horogra akadt férfiak, nem az élet a társban lesz a végén, hanem végre valaki, aki elveszi, de mindegy.
De tényleg nem értem, egyikőtöket sem, havi 1 hétvégétől mit vártok?
Azért ez nemcsak arról szól, hogy mások hol tartanak az életben, hanem arról is, hogy mennyire érzi a másik, hogy el akarnak köteleződni mellette. Ha a felnőtt párom nem akarna összeköltözni velem egy év után, nekem az erősen azt jelezné, hogy nem akar elköteleződni, és nem is velem képzeli el a jövőjét. A havonta egy hétvége meg az én szememben egy nagy büdös semmi lenne, nem pedig párkapcsolat.
Nyilván SEMMIKÉPP ne költözz össze valakivel, ha te erre nem érzed késznek magad és a párkapcsolatodat. Elég nagy marhaság lenne. De a barátnőd joggal érzi azt, hogy nem haladtok semerre.
En pasi vagyok de a bnod talan nem akar mar tini lenni hogy csak akkor talalkoztok amikor mindkettotoknek jo. En tinikorban voltam igy, amikor az anyja elengedte, vagy megtanult vagy nem volt mas dolga hetvegen..
Szamomra sem tekintheto komoly kapcsolatnak ha csak hetvegente es hetente nehanyszor talalkoztok ha epp nem jon kozbe valami..
Nem hibaztathatod mert szintet akar lepni. Egy ev utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!