Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miben változtál a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben változtál a párod kedvéért az otthoni szokások terén?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 11:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
4%

#10 Az allatok nem hugyoznak a csapba, hanem kint a mezon, vagy ahol eri oket. Plusz ha mar azt nezzuk melyik nem mennyire gusztustalan, akkor csak szolok, hogy a nok azok akikbol folyik rendszeresem, vagy epp rendszertelenul, ha kell ,ha nem valami trutyi, amit aztan a nyereg alatt erlelnek...

Lehet lepontozni de igy van.

2022. febr. 21. 12:03
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanaz lenne, ha a "trutyit" szanaszét kennék. Mellesleg szerinted a pénisz nem trutyisodik?
2022. febr. 21. 12:05
 13/31 anonim ***** válasza:
12%
Hat ha meg van mosva, nem lesz turos. De nekunk nincs piros, feher, sarga folyasunk... es nem hordunk mindenfele beteteket meg tamponokat. Anyway a lenyeg, hogy mindket nemnek vannak undi dolgai, de a csapba vizeles messze nem a legundoritobb.
2022. febr. 21. 12:08
 14/31 anonim ***** válasza:
81%

Azért hordunk betétet, tampont, hogy ne kenjük szét.

A csapba vizelés messze a legundorítóbb, legkulturálatlanabb dolog.

2022. febr. 21. 12:10
 15/31 anonim ***** válasza:
12%

Ok. Ehhez nem tudok mit hozzafuzni...

Illetve de. Azokat a harmadik vilagbeli helyeket, ahol a not elkulonitik a menstruacio idejere, merthogy tisztatalan, azokat ugye meg maradinak tartod, ugye? Meg uristen, sotet kozepkor, meg elnyomott nok. Hat azert lassuk be, hogy a menstruacio sokkalta undoritobb mint a csapba vizeles, ami megvan fel perc alatt es szepen vizzel eltavozik a dolog pont ugy mint amugy az angol wc-ben. Tehat szted egy fel percen belul eltuno steril valami gusztustalanabb mint egy orakig vattaban/hasonlo anyagban rohasztott ver, nyak es hamsejtkupac, ami mellesleg be tud fertozodni es toxikus sokk szindromat okozhat...en a helyedben atgondolnam.

2022. febr. 21. 12:16
 16/31 anonim ***** válasza:
16%

Nem értem ezt a drámát a csapba hugyozás körül, pedig nő vagyok, szóval nem szoktam. Leviszi a víz, takarítani meg úgyis szoktam a csapot. De mindegy.

Amúgy nem sok mindenben. Így hirtelen annyi jut eszmebe, hogy már nem eszek az ágyban.

2022. febr. 21. 12:19
 17/31 anonim ***** válasza:
86%

Figyi, értem, hogy nőundorod van, ezt tisztáztuk. De valamit érts meg.

Szarni, húgyozni olyan dolog, amit az átlagember tud kontrollálni, eldönti, hol csinálja. Csinálja, és aztán vége.

Az, hogy folyik belőled a vér, nem kontrollálható. Nem ülhetsz 5 napig a wc fölött. Nem kényelemből hordunk betétet meg tampont, hanem mert nem akarunk összevérezni mindent.

Az a gusztustalan, hogy van egy kis szerkezet a lakásban, amit direkt arra találtak fel, hogy belepisiljünk, belekakiljunk, de emberünknek derogál használni, inkább odapisál, ahol más kezet, arcot, fogat mos.

2022. febr. 21. 12:23
 18/31 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi erővel a kádba is szarhatunk, hisz leviszi a víz, és mossuk a kádat.
2022. febr. 21. 12:24
 19/31 anonim ***** válasza:
15%

#17 Igen, egyetertek van ilyen szerkezet a lakasban, tobb is: wc, kad, mosdo. Nyilvan nem hugyozunk sem az agyba, sem a padlora. Tovabba nincs noundorom, csak nem tetszik az alszent kettosmerce. Es az is tiszta, hogy a nok nem tehetnek rola, hogy az a sok trutyi folyik beloluk(ami engem annyira nem zavar, minden csajommal szexeltem akkor is ha megvolt nekik).

#18 Igen, de nem praktikus. Tobb melo kikormolni a kadat beleszaras utan, mint a wcbe...

2022. febr. 21. 12:26
 20/31 anonim ***** válasza:
11%
A szar kenődik (ezért van ugye wc kefe) a húgy nem.
2022. febr. 21. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!