Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a belső (vagy akár külső) tulajdonságok, amiben a párod kedvéért változtattál, de beláttad, hogy előnyödre válik?
Figyelt kérdés
Azért változtattál rajta, mert a párod megkért rá, vagy te magad jöttél rá elsőként, hogy érdemes lenne változtatni?2019. jan. 14. 02:11
2/6 anonim válasza:
Önfejlesztés. Magamtól.
Már nem a párom.
3/6 anonim válasza:
Az egyik exem folyamatosan nyaggatott, hogy öltözködjek nőiesebben. Megpróbáltam neki megfelelni, megjegyzem, elég jó ízlése volt, szóval megtanultam hogyan érdemes csinosan öltözködni. Ezt a tudást nyilvánvalóan nem dobtam el a szakításunk után sem, és szerintem előnyömre válik, hogy nem tojom teljesen telibe miben lépek ki az utcára.
4/6 peca1000 válasza:
Az ő tanácsára elkezdtem teljes kiőrlésű lisztből kèszült pékárukat enni a sima fehér lisztesek helyett.
Fogytam pár kilót :)
6/6 anonim válasza:
A hangsúly azon van,hogy belátom,hogy előnyömre válik.
Ha ez így van,és ésszerű, számomra is elfogadható amit kér, akkor változok.
De ha nagyon távol áll tőlem az amit kér,akkor még ha előnyömre válna se változtatnék.
Belső tulajdonságok eleve adottak, azon nagyon nehéz változtatni. Viszont ha a segítségemre van ebben, és ez pozitív irányba változtatja az életemet,még köszönetet is mondanék Neki ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!