Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miben változtál a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben változtál a párod kedvéért az otthoni szokások terén?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 11:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
54%

Hülyeségnek hangzik, de otthonra már papucsot hordok. Nekem szabadságérzetet adott mindig is, ha egész nap mezítláb lehetek a lakásban (tiszta minden :D)

De őt ez zavarta, és a kedvéért már hordom, de utálom.

N

2022. febr. 21. 11:26
 2/31 anonim ***** válasza:
97%
Megtanultam főzni. Ez nálam nagy szó, mert általában melóhelyen ebédeltem, és nem vacsoráztam, ha mégis, akkor rendeltem a kaját, de kettőnkre már kifizetődőbb, ha főzök. És emiatt többet takarítom a konyhát is :D
2022. febr. 21. 11:27
 3/31 anonim ***** válasza:
90%
Elég rendetlen típus vagyok, abban az értelemben, hogy a rendetlenség nem zavar, a kosz viszont igen. A párom kedvéért már nem hagyom szét a dolgaim a házban, hanem elpakolok pl. nem a szék támlájára teszem a kabátot, hanem a szekrénybe, ilyen apróságok. Kivétel a saját irodám, ott kreatív káosz van de ez az én területem szóval nincs beleszólása :D
2022. febr. 21. 11:35
 4/31 anonim ***** válasza:
84%
Kiviszem a koszos poharakat :D Van egy olyan rossz szokásom, hogy mindig elfelejtem ha valahova leteszek egy poharat, és veszem elő az újat. Tele van a lakás félig teli poharakkal. Szép lassan sikerült kiiktatnom ezt.
2022. febr. 21. 11:36
 5/31 anonim ***** válasza:
36%
Őszinteség pillanata: Lássuk mennyire toleránsak az emberek. Abbahagytam a csapba pisilést. Régen mindig a fürdőszobában a csapba pisiltem, mert tök kényelmes ott kezet mosni már szinte pisilés közben is. (A csap mindig meg volt nyitva közben.) Nehéz volt, mert közel 10 éven keresztül a felnőtt korom elején így csináltam. A WC otthon csak kakilásra volt. Természetesen nyilvános helyen vagy másoknál a WC-be pisiltem, de otthon a fürdőben a csapba szerettem, mert sokkal kényelmesebbnek, gyorsabbnak és tisztábbnak találtam. Illetve hangsúlyozom én más dologra a fürdőben a csapot nem használtam, azt pl. én tartom undorítónak (belepisilés nélkül is), amikor valaki onnan szedi fel a beleesett fogkrémet, vagy belehajazik és úgy hagyja.
2022. febr. 21. 11:39
 6/31 anonim ***** válasza:
85%
Sokkal rendesebb, háziasabb lettem. Nem dobálom szét a cuccaimat, jobban beosztom az időmet, rendszeresen takarítok (nem kéthavonta pánikszerűen mint régen), megtanultam főzni. Szóval a javamra vált.
2022. febr. 21. 11:40
 7/31 anonim ***** válasza:
92%

"Illetve hangsúlyozom én más dologra a fürdőben a csapot nem használtam"

És akkor hol mosol fogat? A mosogatóba? Meg hol borotválkozol? Hol mosol arcot? Honnan iszol ha csak egy kortyot szeretnél inni? A WC-ből?

2022. febr. 21. 11:43
 8/31 anonim ***** válasza:
33%
Soha nem érdekelt a válaszolók neme, kivéve most. 😄
2022. febr. 21. 11:57
 9/31 anonim ***** válasza:
47%
#5 En orulok, hogy vegre valaki felvallalja public meg ha anonym modon is, hogy csapba hugyozik. Szerintem sok ferfi teszi ezt, mivel kenyelmesebb, de buszkelkedni meg sem szokas vele. Szoval respekt batyja.
2022. febr. 21. 11:59
 10/31 anonim ***** válasza:
21%
Én annak örülnék, ha nem lennének állatok, de ki hogy nőtt fel.
2022. febr. 21. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!