Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vásárolnátok házat közösen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vásárolnátok házat közösen a pártokkal úgy hogy nem vagytok házasok?

Figyelt kérdés
Együtt élünk két éve.
2022. febr. 9. 07:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi tavaly 2 év 2 hónap járás után belevágtunk és vettünk közösen egy lakást. Életem egyik legjobb döntésenek tartom. Biztos vagyok a kapcsolatunkban. 5 évre vettünk fel hitelt, amiből egy már lassan le is telik.

Nekem az a fura, ha úgy hazasodnak, hogy albérletben laknak..

2022. febr. 10. 00:45
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat. 3 éve vagyunk együtt és 2 éve élünk együtt. Mindketten fiatalok vagyunk én 22/l ő 24/f. Egy ideje gyűjtünk külön fél év múlva állnánk olyan szinten anyagilag hogy kisebb hitellel házat vegyünk.(ugyan annyi összeget teszünk félre havonta) Mindketten házasság partik vagyunk de ő úgy tudja elképzelni hogy csak akkor házasodnánk ha 5-6 éve vagyunk együtt. Ezzel nem is lenne baj csak a ház vétel miatt zavar. Mert szerintem mindkettő van legalább olyan nagy mértékű döntés. Biztos vagyok benne hogy vele szeretném leélni az életem. Talán a szándék miatt esne jól egy eljegyzés. Nekem fura hogy házasodni csak ennyi idő után de házat venni ilyen hamar. Mindenképp várunk szerintem ezzel még. Az ügyvéd kiváló ötlet.
2022. febr. 10. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!