Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a momentum az Egy rém rendes családból, ahol magatokra ismertek, párok? Hány évesek vagytok és mióta éltek együtt?
Egyik sem, rém unalmas sorozat, az életbe nem szeretnék olyan kapcsolatot, mint amilyenek ott vannak, a te példáid is elkeserítőek...
Pacsi az Addamszes csajnak. 😉
Kb egyik mozzanat se..
A csajt (a lányukat)mindenhova elengedik, allandoan van vmilyen pasija.
Engem sehova soha nem engedtek el, barátom se volt soha ill normalis kapcsolqtom fiuval nem volt soha. Ha késtem suli utan otthonrol, pedig megvertek.
A pasi allandoan pénzeli a családot. A kapcsolataimban mindegyik pasi smucig sóher.
Peggy legnagyobb gondja a haja meg a teste, van egy rakat énideje, nekem se penzem se idom fodrászra ruhákra körmökre.
A szomszédékkal jóban vannak. Az en parjaim meg kikezdenek a bnőimmel. (Vagy forditva)Egyszeruen nem vihetek haza bnőket ha barátom van mert az orrom elott flörtölnek. A filmben a szomszedno meg olyan mint vmi szolid aggszűz. A bnőim meg pont nem...
Stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!