Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza volt páromnak ebben?
Középkorú nőként eddig én csináltam a háztartást. Igaz, nem volt megerőltető munkahelyem, otthon mostam, főztem, takarítottam.
Akkoriban sem főztem mindennap, 2-3 napra inkább. Párom bevásárolni segített.
Ketten élünk, gyerekek (ami nem közös) kirepültek már. Egy ideje munkahelyet váltottam, tulajdonképpen heti 1 szabadnappal vagyok hetek óta. Páromnak úgy jön ki a munkarendje hogy 3 napot itthon van hetente. Megmondom őszintén fáradt vagyok általában, a főzés az amit hanyagolok. Azt várnám hogy ő is főzzön vagy rendeljen kaját legalább magának. Mivel igényli az ebédet. Ha már nem nagyon akar/tud főzni.
Erre valamelyik nap megkaptam hogy lusta vagyok! Ezzel nagyon megsértett, hisz minden reggel korán kelek, ritkábban alszom mint ő.
Láthatólag őt ez nem hatja meg, szerinte női feladat a főzés. Már csak azért is mert ő még így is többet keres. Igaza volt szerintetek?
Ház körüli munka egy panelba...oké. Szóval évente kicserél egy izzót? Mindig megdöbbenek, hogy nők mennyire nem értékelik magukat.
Az élet más területein, a hétköznapokban milyen ez a "társ"?
Igazad van 16-os. Sokszor elképzelem ha egyedül élnék mennyivel nyugodtabb lennék. És mennyivel több időm lenne akármire másra.
Párommal az a baj hogy az ő rokoni és ismeretségi körében a nők viszik a háztartást. Vagy lehetséges nem szeret eléggé, mert utalt már rá ha nincsenek meg a szükségletei (főzés rá, stb..) akkor minek van velem.
Na látod, magad is tudod, azért van veled, hogy meglegyenek a szükségletei, főzés (neki), takarítás (utána), mosás (rá), meg gondolom szex. Tehát nem miattad van veled, nem szeret téged, csak cseléd vagy, kihasznál.
Mivel nem hinném, hogy változni fog, én a helyedben elhagynám. Nem ezt érdemled, lehet egy kedves férfi melletted, aki szeret, akivel megosztjátok a munkát, aki egyenrangú társként kezel.
Nem tudom, hogy kinek a lakásában laktok, vagy közös-e, de lépned kell. Még annyi jó dolog van előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!