Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők.Járnátok olyan férfival,ak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Járnátok olyan férfival,aki nem az a nyalizós típus? Nem bókolna, nem dícsérne, kimondaná azt ami a szívén van.

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy a nyalizás és a bókolás/dicsérés nem ugyanaz?

Ugye tudod, hogy a bókolás/nyalizás nem zárja ki a szókimondottságot?

2022. jan. 3. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem
2022. jan. 3. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Csak olyannal
2022. jan. 3. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Nem is tudom volt e egyaltalán olyan barátom aki bókol, dícsér vagy nyalizna.
2022. jan. 3. 19:22
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Én is eléggé nyílt vagyok nőként, de ha valaki direkt ennyire sarkít, mint a kérdező, abból egyértelmű, hogy egy tajtparaszt próbálja valahogyan szalonképessé tenni az elfogadhatatlant. Úgyhogy kösz, nem.
2022. jan. 3. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Ez nem "nem nyalizás," ez parasztság. A nyalizás az a folyamatos hajbókolás, nem azt, hogy éreztetem azzal szóban néha, hogy tetszik, akit szeretek. Nekem fontosak a beszélgetések és a jól megválasztott, őszinte bókok egy kapcsolatban (és ugyanezt vissza is adom).
2022. jan. 3. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem nyalizás ha a másikat nem akarod porrà alàzni vagy megbántani. Persze agyon dicsérni sem kell. Arany középút!!
2022. jan. 3. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
És soha nincs a szívén jó szó? Én is kimondom, ami a szívemen, ez általában pozitív dolog, hogy mennyire szeretek valakit.
2022. jan. 3. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy utolsó senki.

Ettől érzi magát férfinak csak szólok

Egy nagy nulla, az ágyban meg alakítani se tud.

Ezzel a viselkedés el is kompenzal, a bunkó pasi akiért doglenek a nők.enekulj tőle mert csak a negatívan fogod kapni

2022. jan. 3. 20:00
 10/12 anonim ***** válasza:
95%

Na tisztázzuk a dolgokat kicsit🙃

Papucs: mindenre "igen", nem mer kiállni magáért, maga elé helyezi a nő akaratát, gondolatát. Nyalizik.

Idiota macsó: durván bánik a nővel, alázza. Nem nyalizik.

Férfi: van saját gondolata, akarata. Bókol, kényeztet, melletted van, gondoskodik rólad, de ha valami baja van megmondja.

2022. jan. 3. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!