Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom túlságosan ragaszkodó típus lenne, vagy az én fejemben vannak problémák?
Kicsivel több, mint fél éve ismerem a párom és 4 hónapja jöttünk össze, még nem lakunk együtt, de heti 4-5 napot együtt töltünk. Most, hogy itt ez a szünet 2 ünnep közt, egész dec 25 - jan 3 együtt vagyunk, ami imádnivaló, de néha azért jól esne nekem kicsit félrevonulni gépezni, vagy edzeni, vagy önmagam lenni. Párom viszont olyan, hogy az év minden napjának minden percében legszívesebben együtt lenne és úgy érzem, ha felvetném, hogy szeretnék 1-2 órára önmagam lenni, nehezményezné, pláne hogy ritkán van ennyi egybefüggő nap, akikor együtt vagyunk.
Ti erröl mit gondoltok?
" imádnivaló, de néha azért jól esne nekem kicsit félrevonulni gépezni, vagy edzeni, vagy önmagam lenni."
Mondd meg ezt neki.
Ha nem érti meg, hamarosan mind a ketten szenvedni fogtok, és bántani fogjátok egymást, pedig azt ugye nem akarjátok.
Vannak ilyen típusok. Én ebben megfulladnék. Próbáld megbeszélni vele, mert ez igy nem lesz jó.
De neki nincs semmi ami lekötné? Könyv, tv, gép, akármi? Es most hogy írtad ezt a kérdést? Ott ül veled??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!