Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta párkapcsolatban vagytok, mennyit kell a párkapcsolatotok miatt áldoznotok a korábbi hobbijaitokból, kedvelt időtöltésetekből, esetleg volt olyan szokásotok, amin kifejezetten a párkapcsolatotok miatt változtattatok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 10:52
11/13 A kérdező kommentje:
De mit szólnál ahhoz, ha a párod azt kérte volna, hogy a neten sorozatozást, parfüm-illatokkal kísérletezést vedd visszább, mert ő többet szeretne közös programot?
2021. dec. 20. 09:05
12/13 anonim válasza:
Amikor volt párkapcsolatom, voltak olyan hobbik, amikből vissza kellett vennem. Pl. színházba járás (ő is szeretett, de nem annyit, és nem is volt rá annyi pénz), olvasás (nagyon sokat olvastam... az meg magányos hobbi, nyilván kellett csökkenteni, ha közös programot akartunk). Engem ez nem zavart, mert a párom társasága kárpótolt érte, és cserébe voltak olyan hobbijaink közösen, amiket pl. pár nélkül nehezebben lehetett volna kivitelezni vagy ritkábban, pl. étterembe járás vagy társasjáték.
13/13 anonim válasza:
11. Akkor nem lenne a párom. Senkièrt ès semmièrt nem adom fel önmagamat ès a nmagamra szánt időmet. De soha nem kèrt volna ilyet mert szeret.
Az exvőlegènyem pl olyan típus volt, aki elvárta volna hogy minden szabadidőmet vele töltsem. Viszonylag hamar meguntam ès kidobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!