Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kifejezetten csinos és okos nő beszélgetés közben feltette a lábát az asztal szélére, az jelent valamit?
Ha egy kifejezetten csinos és okos nő, aki több könyvet is írt, az első, munka jellegű személyes találkozáson beszélgetés közben sokszor feltette a lábát, talpát az asztal szélére, az jelent valamit? Farmerban és egyszerű cipőben volt, szolíd nőnek tűnik, ha szoknyában van, akkor egyértelműbb. Testbeszédkor a nők állítólag a lábukkal is jeleznek. Eddig úgy tudtam, az érdeklődés jele, ha a férfi felé fordítják a térdüket pl.
Köszönöm
Szerintem azt jelenti, hogy uralja a pályát, dominál, magabiztos a dolgában, tudja mit csinál.
Nem feltétlen van köze szexuális kisugárzáshoz.
28/F
Okosnak biztos nem okos, mert nem ismeri fel a kontrollmániáját.
Pláne ha ez munkával kapcsolatos beszélgetés.
Velem üzleteléskor így viselkedne valaki, nem lenne következő alkalom.
Általános iskolai bulin (csak tanárok takaritok meg ilyenek voltak)a huszonéves infos srácnak játszotta minden nò(házas idősek is)a fejuket.
A dagadt de r.bancos titkarno (az igazgato titkárnője)viselkedett igy hogy a sonka lábait az asztalra tette mikor ott volt a srác meg dobálta a haját.
Akkorát csalodtam tanárokban(is) es ertelmiségi emberekben, mint egy ház.
Attól még, hogy könyvet írt, nem lesz okos. Vasvári Vivien is írt könyvet :D
Inkább egy jó nagy proli, aki nem tudja, mi az illem.
Bunkó, ennyi. A tökéletes képhez még kellene egy texasi kalap a fejére, meg ugyanilyen csizma. Volt egy ilyen tanárom régen. Ő fel is vágta a lábát az asztalra - feleltetés közben, texasi kalapját megpöccintette és mindenkit leoltott a francba. Máskor elővette az újságot, aztán csak olvasott.
Ha lett volna abban a korban okostelefon, lehet a Walker a texasi kopót is benyomta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!