Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egyszerűen borzongok a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen borzongok a párom gyerekétől. Hogyan tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
Igen,amikor össze jöttünk, nem volt titok,hogy van egy gyereke. Nem itt él, de jön gyakran,és nekem borsózik tőle a hátam. Már ott tartok,hogy antidepresszánsokat szedek és amikor itt van,altatót, hogy tudjak aludni,mert amikor itt van,annyira ideges vagyok a jelenlététől, hogy aludni sem tudok. Amikor tudom, hogy közeleg a nap,hogy jön, már enni sem tudok a gyomor ideg miatt. Tudom, hogy egy kis zsarnok,álnok, mindenlében kanál kis elkényeztetett majom. Mindent elér, elég csak elpicsognia magát. Arra gondoltam, hogy még itt van,pár napokat elmegyek a saját házamba, és ott leszek addig. Nem akarok elköltözni a páromtòl, mert nagyon szeretem. De sokszor elgondolkodom, hogy elhagyom, akárhogyan is fáj, és megszakad a szivem... a gyerekétől egyszerűen tönkre megyek.
2021. dec. 8. 18:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
58%

50.

A gyerekek nagyon is sok esetben tudják, hogy mit tesznek, vannak köztük amolyan South Park elemek, akik lazán tudják, hogyan kell manipulálni a szüleiket.

2021. dec. 8. 21:39
 52/63 anonim ***** válasza:
42%
A párod tudja, hogy következetesen majomnak hívod a gyerekét? Én a helyében nem engednélek a közelébe, amilyen dühkezelési problémáid vannak. Tényleg jobb lesz nektek egymás nélkül.
2021. dec. 8. 22:55
 53/63 anonim ***** válasza:
37%
Hagyd a picsba a kèt gorillát, keress egy normális fèrfit.
2021. dec. 8. 23:52
 54/63 anonim ***** válasza:
43%
Ha olyan jó nő vagy ahogy állítod, akkor hogy-hogy csak egy gyerekes pasival tudtál összejönni? Gyerektelen fiatal nőnek gyerekes elvált pasi akkora kompromisszum, hogy a kérdező biztosan nem akkora főnyeremény, mint mondja. Különben lenne egy független pasija.
2021. dec. 9. 07:29
 55/63 A kérdező kommentje:
Mert független attól, hogy van gyereke,egy olyan pasi,aki külsőleg és viselkedés szempontjából is a zsánerem. Nekem Jóképű, sportos (nem kigyurt, de sportos). Értelmes és jó a humora. Közös az érdeklődési kör stb. Nem tudtam, hogy a gyereke ilyen hisztérika, és hogy az exnej egy rohadék (nem tudok más kifejezést rá).
2021. dec. 9. 10:26
 56/63 anonim ***** válasza:
67%
Az a baj, hogy se a gyerekre, se az exnejre nincs befolyásod. Az embered meg láthatóan hagyja a két hölgyet, hogy úgy viselkedjenek, ahogy akarnak. Itt tehát te szívsz. Ha akarsz. Ha nem, akkor hazaköltözöl. Ez változni a jelek szerint nem nagyon fog.
2021. dec. 9. 10:31
 57/63 anonim ***** válasza:
86%
Az exnejet a pasid választotta. A gyerek viselkedéséért pedig 50%-ban a pasid felelős.
2021. dec. 9. 11:12
 58/63 A kérdező kommentje:
Olyan szinten befolyásolja a gyerek az apját, hogy rossz nézni. Hatalmas színésznő lehetne (egyébként az anyja azt akarja,hogy a gyerek celeb legyen majd. Hetente fotózásokra járatja, meg színi tanfolyamra,meg most beíratta valami insta pózolós tanfolyamra. Sőt, énekeltetni is akarta,de a gyereknek nincs hangja,ezért azt abba hagyták )
2021. dec. 9. 12:41
 59/63 anonim ***** válasza:
71%

50, igen, azért is írtam a saját példámat. Azóta a testvéreimmel megbeszéltük már, hogy gáz volt a viselkedésünk, nem erre neveltek minket a szüleink, és mégis... Nyilván az értelmes szülők hatása felnőtt korban "érett be" nálunk is, ezért is láttuk be, hogy nem volt valami elegáns, amit műveltünk. De gyerekként úgy gondoltuk, hogy a szüleinket egymásnak teremtették (óó, pedig dehogy...), és mindenki más betolakodó, akitől meg kellene szabadulni (kissé drámaian fejezem ki magam, nyilván nem szőttünk éjszakákon át haditerveket a tesóimmal, és mentünk szemre és torokra, de azért na, voltak szemét húzásaink).

Gondolhatod, ha ennek a kislánynak az anyja celebet szeretni faragni belőle, na ott alapból milyen értékrendet tudhat magáénak a gyerek... és ez nem fog változni, ő nem fogja belátni nagy valószínűséggel fiatal felnőtt korára sem, hogy ú b.sszus, direkt genya voltam apám párjával.

2021. dec. 9. 17:00
 60/63 anonim ***** válasza:
25%

A probléma veled van. Tuti, hogy egy tök átlagos kölyök, csak te nem bírod elviselni

Féltékeny vagy, hogy nem te vagy a párod egyetlen és legfontosabb kapcsolata

Pedig ezt tudtad korábban is. Szerintem az egyetlen megoldás, hogy a szakítás és keresel magadnak valakit akinek nincs senkije

2021. dec. 10. 23:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!