Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiak tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg olyan egyszerűen működnek hogyha egy párkapcsolatban megadsz neki mindent az ágyban és főzöl rá akkor valószínűleg nem fog elhagyni?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 01:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
27%

Többé-kevésbé. De ha nincs szerencséd, akkor ő is megad neked mindent.

32/f

2018. dec. 28. 01:16
 2/25 anonim ***** válasza:
55%
Nem. A férjem ugyanúgy igényli a közös programokat a gyerekekkel és kettesben is, ahogyan én. Beszélgetni is szeret, nem az a hazaesik a munkából és ledöglik a kanapéra típus. Sokkal összetettebbek a férfiak, mint sok nő felszínesen gondolja...
2018. dec. 28. 01:37
 3/25 anonim ***** válasza:
33%
ugyan dehogy. megtartani lehet hogy meg fognak, mert tök jó hogy otthon van ki kinyalja a sgüket, de attól függetlenül többnyire keresnek mást is dugásra, mert rádunnak.
2018. dec. 28. 01:37
 4/25 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom, nekem nem lenne egyszerű olyan dolgot csinálni, amitől undorodom, konyhában vagy ágyban.
2018. dec. 28. 01:53
 5/25 anonim ***** válasza:
28%
Alapvetően igen, de még az is kell, hogy hosszú távon elviselhető, ne adj Isten normális, kedves természete legyen a nőnek. És jó néha beszélgetni is.
2018. dec. 28. 02:16
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
Én is ezen gondolkoztam, és ismerek pl olyan pasit, akinek a saját elmondása alapján is mindent megad a barátnője, mégis félrekacsintgat. Így nem...
2018. dec. 28. 02:33
 7/25 Rockarc ***** válasza:
85%

En legkevesbe egy biorobotra vagyom. Ez a "fozok es lefekszem vele" es akkor minden el van intezve, szerintem tevut. Egy no nem ennyibol all. A ferfi meg bar egyszeru szerkezet, az eve'sen meg a basz.son kivul is igenyel mas dolgokat, mar amelyik az emberszabasu kategoriat atlepte.

42F

2018. dec. 28. 03:55
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

Jó pont ha egy nő tud főzni és kielégíti a szexuális vágyamat, de közel sem elégséges ahhoz, hogy idővel ne hagyjam el vagy ne unjak rá. Számomra épp olyan fontos ezenkivűl az is, hogy lány számára is élvezetes legyen az együttlét, legyünk egymás lelki támaszai, tudjuk egymással jókat beszélgetni, szorakozni, legyenek közös programjaink. Ne add Isten, ha vállalnánk gyereket legyen meg benne az anyai ösztön. stb

Mivel eléggé önellátó vagyok, tudok főzni, nem deregál a takarítás magam után, végeredményben a szexet is meg tudnám oldani, anyagi keret lenne rá, így kevéske lenne ez a két szempont ahhoz, hogy egy nőhöz ragaszkodjak

2018. dec. 28. 04:43
 9/25 anonim ***** válasza:
53%
Akkor nem hagy el, csak megcsal, mert a változatos, ismeretlen puncit akkor se tudod megadni, beleszakadsz. Hosszú távú kapcsolatban eljön az is, amikor egyszerűen azért cserél le, mert a másik fiatalabb.
2018. dec. 28. 06:42
 10/25 anonim ***** válasza:
45%

nekem tök más kell..

eleve szeretek-tudok főzni de most van egy olyan hobbim, hogy nyersen étkezem, szóval még főzni sem kell..

a jó szex (itt most nem vadat és hatalmas mennyiséget jelent) az oké de akivel szexig elmegyek azt nem fogom elhagyni pusztán azért mert még-már nem olyan jó az ágyban..

engem alapból a saját, adott szavam kötelez legjobban, ha azt valaki kiérdemli annak nem kell parázni ilyeneken..

2018. dec. 28. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!