Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg olyan egyszerűen működnek hogyha egy párkapcsolatban megadsz neki mindent az ágyban és főzöl rá akkor valószínűleg nem fog elhagyni?
Többé-kevésbé. De ha nincs szerencséd, akkor ő is megad neked mindent.
32/f
En legkevesbe egy biorobotra vagyom. Ez a "fozok es lefekszem vele" es akkor minden el van intezve, szerintem tevut. Egy no nem ennyibol all. A ferfi meg bar egyszeru szerkezet, az eve'sen meg a basz.son kivul is igenyel mas dolgokat, mar amelyik az emberszabasu kategoriat atlepte.
42F
Jó pont ha egy nő tud főzni és kielégíti a szexuális vágyamat, de közel sem elégséges ahhoz, hogy idővel ne hagyjam el vagy ne unjak rá. Számomra épp olyan fontos ezenkivűl az is, hogy lány számára is élvezetes legyen az együttlét, legyünk egymás lelki támaszai, tudjuk egymással jókat beszélgetni, szorakozni, legyenek közös programjaink. Ne add Isten, ha vállalnánk gyereket legyen meg benne az anyai ösztön. stb
Mivel eléggé önellátó vagyok, tudok főzni, nem deregál a takarítás magam után, végeredményben a szexet is meg tudnám oldani, anyagi keret lenne rá, így kevéske lenne ez a két szempont ahhoz, hogy egy nőhöz ragaszkodjak
nekem tök más kell..
eleve szeretek-tudok főzni de most van egy olyan hobbim, hogy nyersen étkezem, szóval még főzni sem kell..
a jó szex (itt most nem vadat és hatalmas mennyiséget jelent) az oké de akivel szexig elmegyek azt nem fogom elhagyni pusztán azért mert még-már nem olyan jó az ágyban..
engem alapból a saját, adott szavam kötelez legjobban, ha azt valaki kiérdemli annak nem kell parázni ilyeneken..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!