Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg olyan egyszerűen működnek hogyha egy
párkapcsolatban megadsz neki mindent az ágyban és főzöl
rá akkor valószínűleg nem fog elhagyni?
Megadsz dolgokat a férfinak, nem fog elhagyni igen.
Ez viszont nem azt jelenti, hogy nem fog megcsalni, csak veled marad, nem akar lecserélni másra.
2018. dec. 28. 07:27
Ha neked jó a cseléd szerep, akkor cselédnek meg is fog tartani. De a környezetemben a legtartósabb kapcsolatokban a nő ponthogy nem ilyen alávetett, “kuss a nevem és csinálom amit kell”, hanem őt kényezteti el inkább a pasi és ki tud állni magáért.
2018. dec. 28. 08:23
Szóval akkor legyek egy férfi szakácsnője, bejárónője , szex szolgája csak hogy boldog legyen. Nem akarok egy férfit szolgálni egy életen at az olyan megalázó
Miért mindig a nőnek kell csak ki szolgálni a férfit (főzni ,mosni ,takarítani rá)
Mivel jobb a férfit hogy kiskirályként élhet a kapcsolatban ? Soha nem értettem
Miért nem lehet ezeket felesben vegezni hogy a nő ne legyen a férfi szolgája?
2018. dec. 28. 08:41
13. De lehet az ilyesmit felwsben is és nem muszáj kiszolgálnod a pasit.de tudd, hogy sokáig nem lesz hosszutávu kapcsolatod. Az olyan hapsikat, akik olyanok amiket leirtál, már réges rég elkapkodták.:):) sok szerencsét
2018. dec. 28. 08:55
#13 Gondolom ezen az oldalon sok a 30-as, 40-es vagy akár idősebbek is, az ő korosztályukban még lehet ez a normális, de a huszonévesek körében már az a teljesen természetes, hogy a házimunkát felesben csinálják. Legalábbis nekem nem volt még olyan barátom, aki ne tudott volna főzni, mosni, takarítani, ellátni magát. Olyannal nemis járnék, aki tesped otthon a koszban és tőlem várja el a házimunka elvégzését, sem a cselédje, sem pedig az anyja nem vagyok és ő sem gyerek már. Ha meg főzni nincs kedvünk, akkor el szoktunk menni étterembe, vagy rendelünk valamit.
2018. dec. 28. 08:57
Nem így mukodnek. Házi cseléd meg ne legyél.
2018. dec. 28. 09:21
"Gondolom ezen az oldalon sok a 30-as, 40-es vagy akár idősebbek is, az ő korosztályukban még lehet ez a normális"
Messze nem ez a normális. Ötvenes szüleimnel sem, csak pár himsovi impotens alak hergeli itt a népet.
2018. dec. 28. 09:24
Sem 30as, sem negyvenes nem vagyok, de még csak inpotens sem.:):):) ...és nem hergelni jöttem. A véleményem mondtam, smin felhergelted magsdr. Semmi extra.;)
2018. dec. 28. 09:51
na, 8 óra után kel a femináci horda, mint a mellékelt ábra mutatja....:D
Adjatok inkább a macskáitoknak enni. Bár lehet, azt is megalázó kiszolgálni ezeknek...:D
elkényeztetett úrkisasszonyok....
2018. dec. 28. 09:54
#19 Te meg életképtelen lúzer, aki nem tudja magát ellátni😀Gondolom még anyukáddal élsz és úgy írogatsz, hogy közben ő épp viszi ki a szennyest a szobádból, vagy főzi az ebédet.
2018. dec. 28. 10:12
Kapcsolódó kérdések: