Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiak tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg olyan egyszerűen működnek hogyha egy párkapcsolatban megadsz neki mindent az ágyban és főzöl rá akkor valószínűleg nem fog elhagyni?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 01:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%
Igen. Még mindig logikusabb, mint ahogy ti nők működtök: ha egy párkapcsolatban megad nektek mindent a férfi, akkor valószínűleg el fogjátok hagyni.
2018. dec. 28. 11:03
 22/25 anonim ***** válasza:

"megadsz neki mindent az ágyban"

Ez egy lehetetlen vállalkozás. Te, csak is magad tudod adni.

Hogyan tudnál te a kolléganő, a szomszéd lány, a pénztárosnő, stb lenni?

2018. dec. 28. 11:14
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, nagyjából. Bár nekem a főzés nem kell, csak érezzük jól egymáat, tudjunk csinálni közös jó programokat
2018. dec. 28. 11:24
 24/25 anonim ***** válasza:
43%

#19 nem vagyok feminaci , de ne hogy már csak en fozzek mossak takaritsak állandóan a férfira akivel együtt elek. Férfi nem szállodában lakik. Nem azért születtem nőnek hogy egy férfit szolgáljak ki a kapcsolatban.

Férfi is vegye ki a részét ezekből mivel nem csak a nő érdeke az ,hogy legyen főtt étel , tiszta lakás stb. Nem az anyukája ,vagy a szolgája vagyok a férfinak akivel együtt vagyok hanem a társa. Akit szeretek nem várom el hogy ki szolgáljon. Inkább elek egyedül mint hogy egy olyan férfit vegyek a nyakamba akit minden téren ki kell szolgálni mert életképtelen és előadja hogy ő az atya uristen a teremtés koronája. Felnőtt ember képes magát ellátni legyen az férfi,nő. Kaocsolatban is így kéne lennie

2018. dec. 28. 11:59
 25/25 anonim ***** válasza:

Én inkább így látom: ha egy férfinem kap szexet és kedvességet otthon, annak kezdetben megszűnnek az ambíciói. Ezt látva a nő, még jobban befékez, hiszen ez a manus már semmit sem tesz a kapcsolatért. Majd később ha alkalma lesz rá félrelép, és máris beindulhat az asszonykórus hagja, hogy a férfiak a szemetek, a férfiak megcsalják a cuki-muki kis feleségüket, barátnőjüket.

Hát persze, minden előzmény nélkül szokott ez így zajlani.

Egy a lényeg. Egy normális, érzelmes, segítőkész férfinek nincs létjogosultsága egy házasságban. Ő egy papucs, ő egy utolsó senki, neki a vérét előbb-utobb kiszívják, aztán kiherélik, majd a végén közlik vele hogy ebből bizony válás lesz. Aztán így válik sok rendes ember hajléktalanná és lesz öngyilkos.

2018. dec. 28. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!