Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg olyan egyszerűen működnek hogyha egy párkapcsolatban megadsz neki mindent az ágyban és főzöl rá akkor valószínűleg nem fog elhagyni?
"megadsz neki mindent az ágyban"
Ez egy lehetetlen vállalkozás. Te, csak is magad tudod adni.
Hogyan tudnál te a kolléganő, a szomszéd lány, a pénztárosnő, stb lenni?
#19 nem vagyok feminaci , de ne hogy már csak en fozzek mossak takaritsak állandóan a férfira akivel együtt elek. Férfi nem szállodában lakik. Nem azért születtem nőnek hogy egy férfit szolgáljak ki a kapcsolatban.
Férfi is vegye ki a részét ezekből mivel nem csak a nő érdeke az ,hogy legyen főtt étel , tiszta lakás stb. Nem az anyukája ,vagy a szolgája vagyok a férfinak akivel együtt vagyok hanem a társa. Akit szeretek nem várom el hogy ki szolgáljon. Inkább elek egyedül mint hogy egy olyan férfit vegyek a nyakamba akit minden téren ki kell szolgálni mert életképtelen és előadja hogy ő az atya uristen a teremtés koronája. Felnőtt ember képes magát ellátni legyen az férfi,nő. Kaocsolatban is így kéne lennie
Én inkább így látom: ha egy férfinem kap szexet és kedvességet otthon, annak kezdetben megszűnnek az ambíciói. Ezt látva a nő, még jobban befékez, hiszen ez a manus már semmit sem tesz a kapcsolatért. Majd később ha alkalma lesz rá félrelép, és máris beindulhat az asszonykórus hagja, hogy a férfiak a szemetek, a férfiak megcsalják a cuki-muki kis feleségüket, barátnőjüket.
Hát persze, minden előzmény nélkül szokott ez így zajlani.
Egy a lényeg. Egy normális, érzelmes, segítőkész férfinek nincs létjogosultsága egy házasságban. Ő egy papucs, ő egy utolsó senki, neki a vérét előbb-utobb kiszívják, aztán kiherélik, majd a végén közlik vele hogy ebből bizony válás lesz. Aztán így válik sok rendes ember hajléktalanná és lesz öngyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!