Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyszerűen nem megy a "nagy dolog" a páromnál? Trollkodók kérem kíméljenek! Többi infó lenn!

Figyelt kérdés

Már elég régóta együtt vagyunk (több, mint 2 éve), és még nem élünk együtt, viszont egyszerűen nem megy nála a "nagy dolog", de még a kicsi is nehezen... Borzalmasan szorongok emiatt. Lassan már kezdek félni attól, hogy rá fog erre menni a kapcsolatunk, mert emiatt nem szeretek nála aludni, mert a másnap már egy kínszenvedés számomra, mivel természetesen olyankor fáj, görcsöl a hasam, de egyszerűen normálisan nem tudok elmenni. Többször próbáltam már, de sehogy nem megy... És bekerültem már szerintem egy ördögi körbe, mert egyre jobban szorongok rajta és szerintem emiatt már egyre inkább nem megy. Így már nem is szeretek nála aludni, mert rettentően feszült vagyok ettől. Ha valaki volt hasonló helyzetben és tudna esetleg némi NORMÁLIS tanáccsal szolgálni, azt nagyon megköszönném!

27/L

2021. máj. 1. 16:22
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
97%

Hah, ugyanez volt a problémám. De a szülei miatt inkább, szóval mindig megvártam, amíg lelépnek. De akkor is vittem magammal telefont és betettem egy játékot, aminek volt hangja. Ott aztán olyan akusztika volt, hogy nem igaz. A falak meg kb papírból voltak és 0 esélyed volt egy kis elvonulásra mert a legutolsó hang is kiszűrődött. A saját otthonomban amikor itt volt, nem volt probléma mert teljesen más a falazat.

Amúgy ez erősen fejben fől el szerintem. Hát nekem ezen nem ment változtatni, főleg, hogy SIBO-s vagyok és hát...az elég kellemetlen.

26/N

2021. máj. 1. 16:25
 2/34 anonim ***** válasza:
8%
Hasznalj felnott pelenkat
2021. máj. 1. 16:29
 3/34 anonim ***** válasza:
90%
Szomorú, hogy 2 év után itt tartotok, nem tudod elengedni magad mellette! Beszéljetek róla, hallgass zenét, vagy éppen ő, menjen ki az erkélyre, zárja be az ajtót, hogy ne hallatszódjon semmi.. Szex közben nincsenek ilyen szorongásaid, vagy korábban bármi ilyesmi? Lehet, hogy pszichológus segítene.
2021. máj. 1. 16:35
 4/34 anonim ***** válasza:
97%
Ket ev utan mar siman megmondhatod neki, hogy ugorjon mar le a boltba legyen szives, vagy legalabb kapcsoljon be jo hangosan zenet - nem?
2021. máj. 1. 16:36
 5/34 anonim ***** válasza:
5%
Csinaltass sztomat
2021. máj. 1. 16:38
 6/34 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Ugyanez... borzalmasan vékonyak a falak és kb minden kihallatszik. Elvonulásra esély kb nulla. Főleg, hogy az egész lakás elrendezése olyan, hogy tényleg esélytelen. Ha nálam vagyunk, akkor sem megy minden tökéletesen, de akkor még mindig sokkal könnyebb.

3. válaszoló: Tudom, én is tisztában vagyok vele. De régebben is sajnos voltak ezzel gondjaim. A szexszel nincs baj, szerencsére. ott nem is vagyok szégyellős sem semmi. Egyébként próbáltunk beszélni róla, de először elbagatellizálta, aztán amikor kicsit komolyabban próbáltam nyomatékosítani, hogy de nekem ez igenis komoly gond, akármennyire is nevetségesen hangzik, akkor meg azt mondta, hogy szerinte, ha ennyi kellemetlenséget én nem tudok érte elviselni, akkor én nem is szeretem őt igazán. Mert egyébként azon ment a vita, hogy én mostanság nemigen mentem hozzá emiatt. És hogy ő nem hiszi el, hogy ez annyira rossz lenne. De nem tudja, hogy mennyire frusztráló, amikor FOLYAMATOSAN azt érzem, hogy el kell mennem... de nem tudok és így tovább. Én nem hiszem, hogy ez azt jelentené, hogy nem szeretem.. na mindegy, ez már egy másik kérdés talán.

És 4.: igen, erre is gondoltam, de az a baj, hogy szerintem úgysem igazán menne... :( Tudom, nagyon bénán hangzik, de valahogy nem... nem értem én sem magam. Valahogy teljesen leblokkol a testem és így nem... kész. Izmok bezárnak, és nem. Lehet tényleg pszichiátriai eset vagyok :D

2021. máj. 1. 16:50
 7/34 A kérdező kommentje:
Kedves trollkodók... takarodjatok már innen. Nincs jobb dolgotok? De most komolyan...
2021. máj. 1. 16:51
 8/34 anonim ***** válasza:
85%

Telefont vigyél magaddal és továbbra is azt tudom tanácsolni. Én mindig a Pou-t vittem párom telefonján és játszottam. Annak legalább volt zaja.

Mások ezt nem érthetik. Most ez olyan, mintha telefont adnál egy olyan kezébe, aki olyankor pánikot kap, hogy neki telefonálnia kell.

2021. máj. 1. 16:52
 9/34 anonim ***** válasza:
97%
Ez az első 1-2 hónapban lehet probléma, de ennyi idő után? Gondolj bele, hogy mi mindent csináltatok egymással, szerinted egy kis szag számítana bármit is?
2021. máj. 1. 16:57
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
De mitől tartasz? A hangoktól vagy szagoktól, vagy mindkettő? Tegyél egy kis wc papírt a wc-be mielőtt ráülsz és akkor nem lesz az a tipikus csobbanó hang ha erre gondolsz. A szagok ellen meg úgy tudsz jobban védekezni, ha szinte már egyből lehúzod magad után esetleg viszel be kis parfümöt amit hangtalanul ki tudsz fújni.
2021. máj. 1. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!