Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyszerűen nem megy a "nagy dolog" a páromnál? Trollkodók kérem kíméljenek! Többi infó lenn!

Figyelt kérdés

Már elég régóta együtt vagyunk (több, mint 2 éve), és még nem élünk együtt, viszont egyszerűen nem megy nála a "nagy dolog", de még a kicsi is nehezen... Borzalmasan szorongok emiatt. Lassan már kezdek félni attól, hogy rá fog erre menni a kapcsolatunk, mert emiatt nem szeretek nála aludni, mert a másnap már egy kínszenvedés számomra, mivel természetesen olyankor fáj, görcsöl a hasam, de egyszerűen normálisan nem tudok elmenni. Többször próbáltam már, de sehogy nem megy... És bekerültem már szerintem egy ördögi körbe, mert egyre jobban szorongok rajta és szerintem emiatt már egyre inkább nem megy. Így már nem is szeretek nála aludni, mert rettentően feszült vagyok ettől. Ha valaki volt hasonló helyzetben és tudna esetleg némi NORMÁLIS tanáccsal szolgálni, azt nagyon megköszönném!

27/L

2021. máj. 1. 16:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
61%

Hali,

most lehet hogy kifogásolni fogod, de azt tanácsolom hogy használj egy glicerines kúpot amikor nála leszel legközelebb. Ez nem okoz görcsöket, de nincs mese, menni kell 10percen belül kb :D

És ha meglátod hogy nem is olyan ciki ott kakilni, utána már magadtól is sikerül.

OFF: #1-es: nekem is SIBO-m van, ha szeretnél beszélgetni és praktikákat cserélni ezügyben, dobj egy privit!

23/N

2021. máj. 1. 16:58
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
Akik telefont visznek a wc-re kerüljék már el a köztereket, a kézfogást meg minden környezeti kontaktot mellőzzenek már, köszi.
2021. máj. 1. 17:01
 13/34 anonim ***** válasza:
84%

Azt hiszed, hogy a wc-től koszosabb lesz a telefon? Komolyan? Én vittem magammal és minden egyes nap többször lett lefertőtlenítve. Munkába beérés, napközben többször, haza éréskor, fürdés után. Alap dolog, hogy azt amúgy is fertőtleníted.

Te úgyse teszed gondolom.

2021. máj. 1. 17:03
 14/34 anonim ***** válasza:
31%
6.-vagyok. És nem vagyok troll.
2021. máj. 1. 17:08
 15/34 anonim ***** válasza:
22%
Ha szarni se tudsz hogy fogsz szulni?
2021. máj. 1. 17:09
 16/34 anonim ***** válasza:
68%

Mikor nála vagy, csinálj egy ilyen keveréket: Kispohár tejföl, bele étolaj, és paradicsomlé.

10 perc, és garantáltan leküzdöd a gátjaidat. Minden gátat.

2021. máj. 1. 17:11
 17/34 anonim ***** válasza:
76%
En idegen helyen nehezen megyek wcre, ezert viszek magammal pl nyaralasra, vagy ha anyoseknal vagyunk enyhe hashajto szerut, mert nem akarom napokig tartogatni. Igazabol kb az elso napon hasznalom, ha mar egyszer ment a dolog, a tobbi napon megy magatol.
2021. máj. 1. 17:23
 18/34 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os, bocsáss meg, akkor szimplán egy iszonyatosan ostoba ember vagy, ha azt hiszed, hogy erre van valakinek szüksége, és azt gondolod, hogy a válasz, amit leírtál, az normális.

Többieknek: köszönöm szépen az ötleteket, majd próbálkozom. A hashajtási módszereket egyelőre elengedném... :D De nem rossz ötlet, azért köszi, majd alakul ez valahogyan (remélem).

2021. máj. 1. 17:23
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem ártana egy pszichológus, mert ez ennyi idő után már nem normális 🤷‍♂️
2021. máj. 1. 17:47
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
19, nem eros hashajtorol irtam, kb szekletlagyito inkabb. Evek ota nyuglodsz ezzel a kerdessel, egy probat megerne.
2021. máj. 1. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!