Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerűen nem megy a "nagy dolog" a páromnál? Trollkodók kérem kíméljenek! Többi infó lenn!
Már elég régóta együtt vagyunk (több, mint 2 éve), és még nem élünk együtt, viszont egyszerűen nem megy nála a "nagy dolog", de még a kicsi is nehezen... Borzalmasan szorongok emiatt. Lassan már kezdek félni attól, hogy rá fog erre menni a kapcsolatunk, mert emiatt nem szeretek nála aludni, mert a másnap már egy kínszenvedés számomra, mivel természetesen olyankor fáj, görcsöl a hasam, de egyszerűen normálisan nem tudok elmenni. Többször próbáltam már, de sehogy nem megy... És bekerültem már szerintem egy ördögi körbe, mert egyre jobban szorongok rajta és szerintem emiatt már egyre inkább nem megy. Így már nem is szeretek nála aludni, mert rettentően feszült vagyok ettől. Ha valaki volt hasonló helyzetben és tudna esetleg némi NORMÁLIS tanáccsal szolgálni, azt nagyon megköszönném!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!