Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyszerűen nem megy a "nagy dolog" a páromnál? Trollkodók kérem kíméljenek! Többi infó lenn!

Figyelt kérdés

Már elég régóta együtt vagyunk (több, mint 2 éve), és még nem élünk együtt, viszont egyszerűen nem megy nála a "nagy dolog", de még a kicsi is nehezen... Borzalmasan szorongok emiatt. Lassan már kezdek félni attól, hogy rá fog erre menni a kapcsolatunk, mert emiatt nem szeretek nála aludni, mert a másnap már egy kínszenvedés számomra, mivel természetesen olyankor fáj, görcsöl a hasam, de egyszerűen normálisan nem tudok elmenni. Többször próbáltam már, de sehogy nem megy... És bekerültem már szerintem egy ördögi körbe, mert egyre jobban szorongok rajta és szerintem emiatt már egyre inkább nem megy. Így már nem is szeretek nála aludni, mert rettentően feszült vagyok ettől. Ha valaki volt hasonló helyzetben és tudna esetleg némi NORMÁLIS tanáccsal szolgálni, azt nagyon megköszönném!

27/L

2021. máj. 1. 16:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
78%
Tortent haladas? Tudsz mar kakalni, bogaram?
2021. máj. 7. 20:32
 32/34 A kérdező kommentje:
Feri, esku nagy arc vagy, de hagyjal mar …. -.-“
2021. máj. 8. 14:15
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolat akkor működik igazán, ha tudtok egymás előtt kis és nagy dolgot csinálni. Ezek természetes velejárója az életnek. Ha 2 év után sz@r a helyzet, akkor baj van a gépezetben. Hogy fogtok akkor popsizni?😱🤣
2021. máj. 11. 09:29
 34/34 anonim ***** válasza:
Rám anyósoméknál rám nyitottak párszor... Mert ugye otthon lakott akkor még ő is. Voltak a házban 5en. Ott nem volt nyugodtan nagydolgozás. De hát muszáj volt és az nem annyira jelentett problémát. Néha igaz koncentráltam, de csak sikerült. Jött hát jött. De a szellentéssel bajban voltam. Ő mert, első hónaptól. Nekem kellett 1 év bőven mire mellette összejött egy is normálisan. Így 9 évvel már semmi sem gond. Nem szarozunk. :D
2021. jún. 22. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!